FACKELMANN
Opscheplepel Bestelnummer 6556.256.400
- PRODUCTBESCHRIJVING & TOEBEHOREN
- PRODUCTDETAILS
- OPMERKING EN ZEGEL
- BEHANDELING VAN HET ARTIKEL
- KlantenBeoordeling
Productbeschrijving
Opscheplepel Bestelnummer 6556.256.400
Een echte keukenklassieker: opscheplepel Montenapoleone van roestvrij staal
- Ideaal voor soep, risotto, enz.
- Met praktisch ophangoog
- Van roestvrij staal
- Vaatwasserbestendig
- Lengte: ca. 33 cm
De opscheplepel Montenapoleone van roestvrij staal is een echte keukenklassieker. Hij hoort bij het zogeheten opschepbestek en wordt gebruikt om soep of andere warme of koude vloeistoffen zonder morsen uit de pan in een schaal of op het bord te scheppen. Vandaar ook de naam opscheplepel of soeplepel.
De 33 centimeter lange opscheplepel van Fackelmann is ook heel handig bij het afmeten van vloeistoffen of andere ingrediënten tijdens het koken. Een goed voorbeeld hiervan is risotto, waarbij u steeds een bepaalde hoeveelheid bouillon moet toevoegen, zodat de rijst gaar wordt zonder daarbij aan te branden. Natuurlijk komt de mogelijkheid om met de opscheplepel de hoeveelheid af te meten niet alleen goed van pas tijdens het koken. Ook bij het serveren kunt u met de lepel de juiste hoeveelheid bepalen. De inhoud van de lepel is namelijk meestal gelijk aan één portie.
Na gebruik kunt u de opscheplepel gewoon in de vaatwasser doen. Daarna kunt u hem het best aan het lepelrek hangen, omdat hij daar de minste plaats inneemt. In de greep zit daarvoor een handig ophangoog.
Goed om te weten: levensmiddelen uit een vloeistof scheppen gaat het best met een schuimspaan. In tegenstelling tot de opscheplepel met zijn halfronde schepgedeelte heeft de schuimspaan een platter schepgedeelte met gaatjes, waardoor het overtollige vocht kan weglopen.
De 33 centimeter lange opscheplepel van Fackelmann is ook heel handig bij het afmeten van vloeistoffen of andere ingrediënten tijdens het koken. Een goed voorbeeld hiervan is risotto, waarbij u steeds een bepaalde hoeveelheid bouillon moet toevoegen, zodat de rijst gaar wordt zonder daarbij aan te branden. Natuurlijk komt de mogelijkheid om met de opscheplepel de hoeveelheid af te meten niet alleen goed van pas tijdens het koken. Ook bij het serveren kunt u met de lepel de juiste hoeveelheid bepalen. De inhoud van de lepel is namelijk meestal gelijk aan één portie.
Na gebruik kunt u de opscheplepel gewoon in de vaatwasser doen. Daarna kunt u hem het best aan het lepelrek hangen, omdat hij daar de minste plaats inneemt. In de greep zit daarvoor een handig ophangoog.
Goed om te weten: levensmiddelen uit een vloeistof scheppen gaat het best met een schuimspaan. In tegenstelling tot de opscheplepel met zijn halfronde schepgedeelte heeft de schuimspaan een platter schepgedeelte met gaatjes, waardoor het overtollige vocht kan weglopen.
Klantenbeoordelingen
van beoordelaars bevelen dit product ann
Beoordelingoverzicht
Selecteer hieronder een rij om beoordelingen te filtern
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Gemiddelde klantenbeoordeling
Totaal