5 € Paaskorting* - Code: 5COUPON

Voorwaarden

**Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 18-05-2025. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

10 € Paaskorting* - Code: 10COUPON

Voorwaarden

**Uw tegoedbon ter waarde van € 10 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 69 bij een bestelling tot en met 18-05-2025. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

Kartoffelbrot

Rezept Kartoffelbrot

Zubereitungszeit: 2 h | Schwierigkeitsgrad: Mittel | Portionen: 22 Scheiben

Zutaten

  • ca. 500 g Dinkelmehl

  • 400 g Kartoffeln (mehlig kochend)

  • 10 g frische Hefe

  • 150 ml Wasser (lauwarm)

  • 1 TL Brotgewürz (optional)

  • 1 TL Salz

Zubereitung

  1. Kartoffeln schälen, kochen und zerkleinern (z.B. mit einer Kartoffelpresse oder einer Gabel zerdrücken). Die Hefe in lauwarmem Wasser auflösen und 10 Minuten stehen lassen.

  2. Das Mehl mit dem Salz und Brotgewürz (optional) in einer Schüssel mischen. Dann die lauwarmen, gepressten Kartoffeln und das Hefewasser dazugeben und alles zu einem glatten Teig verkneten. Den Teig abgedeckt für 30 Minuten an einem warmen Ort gehen lassen. Danach den Teig gut durchkneten und in ein mit Mehl bestäubtes Gärkörbchen geben. Erneut abdecken und noch mal für 30 Minuten gehen lassen.

  3. Nun den Backofen auf 250 °C Heißluft vorheizen. Den Teig anschließend aus dem Gärkörbchen auf ein Backblech stürzen und in den vorgeheizten Backofen schieben.

  4. Eine feuerfeste Schale mit Wasser mit in den Ofen stellen. Nach 15 Minuten die Temperatur auf 220 °C herunterdrehen und das Brot für ca. 30 – 40 Minuten fertig backen.
    TIPP:Durch die optimale Wärmeverteilung im Römertopf wird das Brot innen schön saftig und außen knusprig.

Benötigte Utensilien

  • Topf

  • Schüssel

  • Backblech

We halen nu uw artikelen op; een moment geduld ...