Verzendkostenvrij bestellen* - Voordeelcode: VK499

Voorwaarden

*U ontvangt de tegoedbon voor de verzendkosten vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 eenmalig bij een bestelling tot en met 28-07-2024. Vrachtkosten zijn hiervan uitgezonderd. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen.

logo

Genius

Genius

Geniale productinnovaties voor huishoudelijke artikelen en meer

Alle producten van Genius hebben hoogwaardige afwerking en functionaliteit gemeen!

14 artikel(en)

Sorteren & filteren

Genius heeft vooral naam gemaakt in de homeshopping-tv met slimme keuken- en huishoudelijke hulpmiddelen en lifestyle-producten. Maar ook in de online handel behoren de geniale producten van het merk, zoals de praktische Nicer Dicer of de krachtige Invictus-reinigingsapparatuur, tot de bestsellers en favorieten van veel huisvrouwen en huismannen. Ze onderscheiden zich door hun hoge kwaliteit, compacte ontwerp en eenvoudige bediening, die zelfs keukenbeginners meteen begrijpen. Hiermee voldoen ze aan de eis van de oprichters van het bedrijf, Cedomir en Petra Repac, om praktische keuken- en huishoudhulpmiddelen te ontwikkelen waarvan het gebruik niet alleen het werk vergemakkelijkt, maar ook leuk maakt.

Inmiddels omvat het assortiment van het in Limburg gevestigde bedrijf 250 productcategorieën en 6.000 artikelen van 321 merken in 137 verschillende ontwerpen. Het waarschijnlijk bekendste merk van Genius is de Nicer Dicer. Het innovatieve snijapparaat met de pakkende naam heeft al lang cultstatus bereikt en heeft dankzij het grote succes in de afgelopen jaren een constante ontwikkeling doorgemaakt. Tegenwoordig is de Nicer Dicer verkrijgbaar in vele variaties, van Julietti of Light tot Chef en Twist, die één ding gemeen hebben: het vergemakkelijken van het keukenwerk voor huisvrouwen en huismannen.