Ontvang nu €5 korting** - Voordeelcode: MH245

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 23-06-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Bestek

33 artikel(en)
Sorteren op

Welke soorten bestek zijn er?

Er wordt onderscheid gemaakt tussen standaardbestek en speciaal bestek. Standaardbestek is bedoeld voor dagelijks gebruik tijdens het ontbijt, lunch of diner, evenals voor het dessert en de middagkoffie, en is vaak verkrijgbaar als besteksets. Het standaardbestek is als volgt onderverdeeld:

  • Voorgerechtbestek: voorgerechtvork, voorgerechtlepel, voorgerechtmessen

  • Menu-bestek: menuvork, menulepel, menu-mes

  • Visbestek: visvork, vismes, gourmetlepel

  • Dessertbestek: dessertvork, dessertlepel, optioneel kaasmes

  • Koffiebestek: gebakschep, theelepel/koffielepel

Naast het normale tafelbestek zijn er een aantal bestekstukken met speciale eigenschappen die geschikt zijn voor specifieke doeleinden. Hieronder vallen onder andere steakmessen, die bijzonder scherp zijn en gemakkelijk door dikke vleesstukken glijden, of Amuse Gueule-lepels (ook wel party- of snacklepels genoemd), die het genot van kleine hapjes tot een bijzondere ervaring maken. Maar ook de fonduemessen, kaviaarmessen of de lange longdrinklepel behoren tot het speciale bestek dat alleen bij specifieke gerechten en/of drankjes wordt gebruikt.