Hotline 03/710.82.22

Koop op Rekening

Veilig winkelen (SSL)

ContactCatalogus aanvragenDirect uit de catalogus bestellen Français
Menu

U heeft nog geen artikel toegevoegd

Verzendkosten
0,00 €
Totaal  Incl. BTW.
0,00 €

*U ontvangt de tegoedbon voor de verzendkosten vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 35 eenmalig bij een bestelling tot en met 06-06-2023. Vrachtkosten zijn hiervan uitgezonderd. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen.

Zolang de voorraad strekt Profiteer nog snel van hoge kortingen Zolang de voorraad strekt Profiteer nog snel van hoge kortingen Zolang de voorraad strekt Profiteer nog snel van hoge kortingen Zolang de voorraad strekt Profiteer nog snel van hoge kortingen Zolang de voorraad strekt Profiteer nog snel van hoge kortingen Zolang de voorraad strekt Profiteer nog snel van hoge kortingen
Onze koopjescategorieën
Onze koopjescategorieën

Goedkope & gereduceerde koopjes (1290 items)

Meer weergeven

Goedkope keukengerei, huishoudelijke artikelen en nog veel meer koopjes


Nederlanders zijn echte koopjesjagers. Voor ons is een goede prijs voor een product terecht heel belangrijk. Daarom hebben wij bij Huis-en-Comfort speciaal voor u een koopjespagina. Deze staat vol met afgeprijsde en goedkope keukengerei, huishoudelijke artikelen, decoratieartikelen, gezondheidsproducten, kleding, cadeau-ideeën, tuinartikelen en verzorgingsproducten.

Welke koopjes zijn er?


Er zijn op onze koopjespagina mooie, afgeprijsde en goedkope producten in vele categorieën beschikbaar:

  • Keukengerei en keukenartikelen. Er zijn veel aanbiedingen voor goedkope keukengerei en keukenartikelen bij ons te kopen. Zo zijn pannen, messen, schalen en deksels vaak in de aanbieding. Deze zijn essentieel voor iedere keuken. Extra fijn dus als u deze met korting in huis kan halen. Ook wat minder alledaagse keukenproducten zoals vershoudbollen en metaalsponzen zijn regelmatig afgeprijsd. Dit biedt de perfecte gelegenheid om deze producten uit te proberen en te kijken of deze iets voor u zijn.
  • Huishoudelijke artikelen. Ook voor huishoudelijke artikelen hebben we aanbiedingen. Zo zijn kruimeldieven, veger en blik, en trapjes op dit moment afgeprijsd. Ook uniekere huishoudelijke artikelen zoals een katten-hangmat en fruitvliegjesvallen zijn hier vaak een koopje. Perfect om uit te proberen of deze producten uw huishouden nog eenvoudiger (of leuker!) maken. Vergeet ook niet om te kijken of vliegengaas iets voor u is. Vliegengaas biedt namelijk de perfecte oplossing om uw huis te beveiligen tegen deze indringers.
  • Decoratieartikelen. Op het goedkope decoratieartikelen gedeelte van de koopjes pagina vindt u zowel praktische als puur decoratieve items. Bij praktisch moet u denken aan een afdekhoes voor uw stoelkussens of een stapelrekje voor uw kleding. Denkt u bij puur decoratieve items aan bijvoorbeeld een lief sneeuwkind beeldje of een mooie lantaarn. Deze kunnen helpen om uw tuin of woonkamer nog wat knusser en gezelliger te maken. Zeker met de wintermaanden in het vizier.
  • Gezondheids- en verzorgingsproducten. Zowel goedkope gezondheidsproducten als verzorgingsproducten kunt u hier kopen. Denkt u bij gezondheidsartikelen aan crèmes, desinfecterende gels en kousen voor een zacht prijsje. Verzorgingsartikelen hebben we ook voor u: parfums, zeepjes en manicuresets zijn bij ons in het assortiment te ontdekken.
  • Tuinartikelen. Ook goedkope tuinartikelen zijn van de partij. We hebben grote tuinartikelen zoals tuinstoelen, plantenrekken en zelfs zwembaden voor u in de aanbieding. Ook producten voor uw trouwe viervoeter, zoals een koelmat, zijn op dit moment flink afgeprijsd. Hiermee kunt u uw trouwste vriend extra verwennen.
  • Cadeau-ideeën. Als laatste hebben we ook een groot assortiment aan goedkope geschenkideeën voor u. Natuurlijk wilt u graag iemand verwennen op zijn of haar grote dag, maar u kunt van tevoren niet altijd weten of het cadeau in de smaak gaat vallen. Met onze scherp afgeprijsde cadeau-ideeën kunt u een extra origineel geschenk aanschaffen zonder een fortuin kwijt te zijn.

Welke aanbiedingen zijn er op dit moment?


Welk van ons gerei er op dit moment in de aanbieding is, verschilt natuurlijk steeds. Wij raden u dan ook van harte aan om regelmatig onze koopjeshoek te bezoeken. Zo kunt u bijvoorbeeld lang van gedroomde keukenartikelen of huishoudelijke artikelen goedkoop scoren als u op het juiste moment gauw gaat bestellen. Keukengerei koopjes zijn ook vaak onderdeel van onze koopjeshoek. Check onze online winkel snel!