Hotline 03/710.82.22

Koop op Rekening

Veilig winkelen (SSL)

ContactCatalogus aanvragenDirect uit de catalogus bestellen Français
Menu

U heeft nog geen artikel toegevoegd

Verzendkosten
0,00 €
Totaal  Incl. BTW.
0,00 €

*U ontvangt de tegoedbon voor de verzendkosten vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 eenmalig bij een bestelling tot en met 15-10-2023. Vrachtkosten zijn hiervan uitgezonderd. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen.

Keukenreiniging (12 items)

Meer weergeven

Keukenreinigers waar u nooit meer zonder wilt


Wat is toch het geheim van mensen die altijd een brandschone keuken schijnen te hebben? Terwijl u zelf maar dag na dag bezig blijft met het schoonmaken van uw keuken. Steeds na het diner weer hetzelfde verhaal. Grote kans dat u dan simpelweg niet de juiste schoonmaakmiddelen of keukenreinigers in huis heeft. Het aanschaffen van de juiste producten voor het reinigen van de keuken, kunnen u veel schoonmaakwerk uit handen nemen, waardoor u veel tijd kunt besparen.

Welke schoonmaakmiddelen voor de keuken zijn er?


Er bestaan veel verschillende soorten keukenreinigers:

  • Allesreinigers
  • Ontvetters
  • Glasreinigers
  • Afwasmiddel voor de vaat

Keukenreinigingsmiddelen van hoge kwaliteit zijn duurzaam, zo wordt er bij een verstuiver of keuken schuimreiniger een zeer geconcentreerde formule gebruikt. Met slechts een klein concentraat van het product zijn alle vieze geurtjes en is al het vuil voor u het weet als sneeuw voor de zon verdwenen.

Welke keukenreinigingsproducten heb ik nodig?


Hoe weet u met zoveel verschillende soorten schoonmaakmiddelen voor de keuken, welke keukenreinigers u dan het beste kunt kopen? Bepaalde producten zijn onmisbaar voor ieder modern huishouden, zoals: een alles- of keukenreiniger met een fris of bloemig geurtje, een ontvettingsmiddel, glasspray, microvezeldoekjes en schuursponsjes. Om kalk te voorkomen kunt u een antikalkbal aanschaffen en vooral ook apparaten zoals de vaatwasser en waterkoker regelmatig ontkalken met een spray.

Wat kan ik allemaal schoonmaken met reinigingsmiddelen voor de keuken?


Met een allesreiniger of keukenreiniger kunt u de deuren van de keukenkastjes, de lades aan de binnenkant en het keukenblad schoonmaken, evenals de wasbak, het fornuis en de koelkast. Vergeet bij het schoonmaken van de wasbak niet om ook het afvoerputje even leeg te halen en eventueel weer even goed door te laten lopen met behulp van een ontstoppingsmiddel of een niet al te bijtend bleekmiddel. Om een aangebrande oven schoon te maken, kunt u het beste ovenreinigingsdoekjes of een ovenreiniger gebruiken. Voor de magnetron bestaan er dan weer speciale magnetron schoonmaakmiddelen.

Hoe verwijder ik hardnekkig vet uit mijn keuken?


Om hardnekkig vet uit de keuken te verwijderen, bestaan er speciale keukenreinigers. U kunt het beste een ontvetter spray of een keukenontvettingsmiddel kopen om vetvlekken of een vetlaag te verwijderen. Hardnekkig vet ontstaat vooral op het fornuis en op de afzuigkap, maar bijvoorbeeld ook op minder zichtbare plaatsen zoals boven op de keukenkastjes en op de keukenvloer.

Welk schoonmaakproduct voor de keuken is geschikt voor welk oppervlakte?


Alle schoonmaakmiddelen of keukenreinigers halen op alle oppervlaktes de benodigde bacteriën weg, maar we willen natuurlijk voorkomen dat er ook materiaal uit de keuken wordt meegenomen in de schoonmaak en uw keuken zo beschadigd raakt. Let daarom bij het aanschaffen van reinigingsproducten altijd goed op of het product wel geschikt is voor het materiaal dat u in uw keuken heeft, bijvoorbeeld het materiaal waarmee uw werkblad is gemaakt. Voor het schoonmaken van uw kookplaat kunt u een kookplaatschraper aanschaffen. Wanneer u echter een keramische kookplaat heeft, bestaan daar ook weer speciale schrapers en schoonmaakmiddelen voor. We raden aan om hier altijd alert op te zijn.

Keukenreinigingsproducten van Huis & Comfort


Alle keukenreinigers in ons assortiment zijn zorgvuldig geselecteerd. Ze bieden een hoogwaardige kwaliteit, om zo aan alle eisen voor een modern en vooral ook hygiënisch huishouden te voldoen. Laat u inspireren door ons aanbod en bestel uw nieuwe schoonmaakproducten nu gemakkelijk online bij Huis & Comfort.