Hotline 03/710.82.22

Koop op Rekening

Veilig winkelen (SSL)

ContactCatalogus aanvragenDirect uit de catalogus bestellen Français
Menu

U heeft nog geen artikel toegevoegd

Verzendkosten
0,00 €
Totaal  Incl. BTW.
0,00 €

*U ontvangt de tegoedbon voor de verzendkosten vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 35 eenmalig bij een bestelling tot en met 06-06-2023. Vrachtkosten zijn hiervan uitgezonderd. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen.

Laat u inspireren
Laat u inspireren

Geschenkideeën (541 items)

Meer weergeven

Geschenkideeën, omdat een cadeau geven nog veel leuker is dan een cadeau krijgen


Wie vindt het nou niet leuk om een cadeautje te ontvangen? Iemand heeft aan u gedacht en heeft de moeite gedaan om een geschenk voor u uit te zoeken. Dat maakt gelukkig. Onderzoek aan Harvard heeft echter uitgewezen dat zelf een cadeautje voor een ander uitzoeken nóg gelukkiger maakt. Dus ga eens bij uzelf na: wie in uw omgeving heeft wel een kleinigheidje verdiend?

Welke cadeaus kan ik kopen?


Bij Huis & Comfort vindt u cadeaus voor alle speciale gelegenheden, waaronder natuurlijk verjaardagscadeaus en cadeaus voor onder de kerstboom of in de sok tijdens Kerstmis. Bovendien kunt u terecht voor geschenken voor onder andere Moederdag, Vaderdag, een geboorte of een huwelijk. Maar eigenlijk is er niet altijd zo’n dag nodig als aanleiding om een cadeau te kopen. Hoe leuk is het om iemand met een spontaan cadeautje te verrassen, gewoon zomaar? Bijvoorbeeld die vriendin die het even nodig heeft na een moeilijke tijd of uw broer, waar u simpelweg gewoon heel trots op bent.

Welke geschenkideeën zijn er voor kinderen?


Misschien is het wel het allerleukste om geschenken voor kinderen te kopen, omdat de vreugde bij kinderen na een mooi cadeau extra zichtbaar is. Neem zeker even een kijkje tussen de geschenkideeën op onze website, om inspiratie op te doen voor de aanschaf van uw cadeau. Zo verkopen wij duurzaam houten speelgoed, vrolijke knuffels en originele spelletjes. Of wat dacht u van een praktisch cadeau voor kindern, zoals een zachte pyjama met warme sokken, een lekker warm dekbed of een warmtekussen?

Welke geschenkideeën zijn er voor vrouwen?


Als u op zoek bent naar een geschenk voor een vrouw, kunt u het beste eerst even voor uzelf bedenken wat voor wensen deze cadeauontvanger zou kunnen hebben. Misschien kunt u het zelfs even vragen. Draagt ze wel of geen make-up? Houdt ze van sieraden? Is ze een liefhebber van koken? Als u eenmaal een idee heeft wat de ontvanger van uw cadeau wel en niet leuk vindt, kunt u een kijkje nemen tussen de verschillende categorieën met geschenkideeën op onze website:

  • Geschenkideeën wellness
  • Geschenkideeën decoratie
  • Geschenkideeën bakken
  • Geschenkideeën koken
  • Geschenkideeën huishouden

Welke geschenkideeën zijn er voor mannen?


Net zoals bij cadeaus voor vrouwen, bevelen we bij cadeaus voor heren ook aan om uzelf eerst goed te verdiepen in de interesses van de ontvanger van uw geschenk. Dat kan zoals hierboven op categorie, zoals de categorieën ‘decoratie cadeaus’ of ‘kleine cadeautjes’. Maar dat kan ook op de eigenschappen of hobby’s van de ontvanger. Is de man waarvoor u op zoek bent bijvoorbeeld een dierenliefhebber, zoetekauw of hobby-kok? In ons assortiment vindt u voor iedereen een passend cadeau.

Hoe maak ik mijn cadeau extra bijzonder?


Bij het geven van het cadeau, draait het niet alleen om het cadeau zelf, maar om de volledige ervaring. Daarom kunt u bij Huis & Comfort ook cadeauverpakkingen online bestellen. Een andere manier om uw geschenk extra bijzonder te maken, is door het geschenk te personaliseren. Gepersonaliseerde cadeaus, zoals een knuffelbeer, bestekset of een handdoek met een naam of eigen tekst erop, zijn extra uniek.