Hotline 03/710.82.22

Koop op Rekening

Veilig winkelen (SSL)

ContactCatalogus aanvragenDirect uit de catalogus bestellen Français
Menu

U heeft nog geen artikel toegevoegd

Verzendkosten
0,00 €
Totaal  Incl. BTW.
0,00 €

*U ontvangt de tegoedbon voor de verzendkosten vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 eenmalig bij een bestelling tot en met 15-10-2023. Vrachtkosten zijn hiervan uitgezonderd. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen.

Gezondheids- & verzorgingsproducten (1225 items)

Meer weergeven

Gezondheidsproducten en verzorgingsproducten voor uw welzijn!


Voor de meeste gezondheidsproducten en verzorgingsproducten hoeft u tegenwoordig niet altijd meer langs een apotheek of drogist. Veel medische benodigdheden voor uw verzorging kunt u namelijk ook online kopen. Bij Huis & Comfort vindt u meer dan duizend producten ter ondersteuning van uw gezondheid en welzijn, zowel op fysiek als op mentaal vlak. Alles voor die gezonde balans, waar we allemaal naar op zoek zijn.

Wat voor soort medische benodigdheden zijn er?


De medische benodigdheden online winkel van Huis & Comfort kent een groot assortiment aan producten voor uw medische uitrusting:

  • Benodigdheden voor de EHBO-doos, zoals pleisters en verband
  • Tandverzorgingsproducten
  • Haaraccessoires
  • Make-up
  • Voetverzorgingsproducten

Is het tijd voor een me-time momentje? Neem dan eens een kijkje tussen de gezichtsverzorgingsproducten, parfum, erotische artikelen en massageapparaten.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een gezondheidsproducten en verzorgingsproduct?


Uw gezondheid is nooit iets om op te bezuinigen, maar toch kunt u bij uw keuze voor een gezondheidsproduct kiezen uit verschillende prijsranges. Voor elke probleem en elk budget is er wel een dagelijks hulpmiddel als oplossing te vinden. Bij pijn aan de voet, kan een luxe voetenbad met massagefunctie een mooie uitkomst zijn. Echter, ook een crème, bandage of een set steunkousen kan al wonderen verrichten. Lees bij het bestellen van een verzorgingsproduct altijd goed de productbeschrijving en de reviews. Zijn er geen chemische stoffen gebruikt bij de productie van dit medisch hulpmiddel? Wordt de werking bevestigd door andere consumenten? Het online bestellen van medische goederen is veilig, maar controleer bij medicijnen wel even of ze van een degelijk merk zijn en win bij ernstige klachten altijd advies in van uw dokter of apotheek.

Welke medische uitrusting heb ik thuis nodig?


Bij ernstige medische problemen raden wij u dus altijd aan eerst even een huisarts te bezoeken. Veel kwaaltjes kunnen echter ook met onze gezondheidsbevorderende producten verholpen of voorkomen worden. Wacht niet af tot er daadwerkelijk iets aan de hand is, maar ga preventief met uw gezondheid aan de slag. Bijvoorbeeld door oordopjes te dragen naar evenementen met harde geluiden, fitnessapparatuur aan te schaffen (en natuurlijk ook te gebruiken) of bescherming tegen infectieziekten zoals het coronavirus voor uw mond en neus te dragen. Onze gezondheidszorg producten helpen de mensen die graag goed voor zichzelf willen zorgen en helpen daarnaast ook de mensen die het liefst het zekere voor het onzekere willen nemen. Het is raadzaam om een bepaalde basis aan medische uitrusting standaard in huis te hebben, denk hierbij bijvoorbeeld aan koelpads, verband, pleisters en pijnstillende patches.

Een ongeluk zit nou eenmaal in een klein hoekje en door een aantal medische benodigdheden vast op voorhand bij een online winkel aan te schaffen, kunt u altijd snel en adequaat handelen bij een medisch noodgeval.

Gezondheidsproducten en verzorgingsproducten van Huis & Comfort


Al meer dan veertig jaar worden onze medische producten zorgvuldig geselecteerd voor ons assortiment, zodat u iedere dag geïnspireerd kan worden door ons aanbod en onze gezondheidsproducten gemakkelijk online bij Huis & Comfort kunt bestellen.