Verzendkostenvrij bestellen* - Voordeelcode: VK499

Voorwaarden

*U ontvangt de tegoedbon voor de verzendkosten vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 eenmalig bij een bestelling tot en met 28-07-2024. Vrachtkosten zijn hiervan uitgezonderd. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen.

logo

ZENKER

Zenker

BAKASSORTIMENT VAN ZENKER SINDS 1885

Alles wat het hart begeert voor het maken van geraffineerde bakcreaties.
Naast de klassieke springvorm vindt u hier uitgekiende bakspullen, innovatieve bakblikken en nog veel meer.

Hoogwaardig woontextiel en de mooiste decoratie-artikelen met charmante designs en geraffineerde details die uw individuele stijl onderstrepen.
Kleurrijk en levendig, elegant en luxueus – ontdek de fascinerende wereld van het woontextiel.

30 artikel(en)

Sorteren & filteren

Kwaliteit, Expertise en Innovatie gecombineerd in de Bakproducten van Zenker

Sinds de oprichting van het bedrijf in 1885 produceert het bedrijf tot op heden uitsluitend in Duitsland. Zelfs na de overname door Fackelmann in 2003 bleef het merk trouw aan zijn kwaliteitsstandaard "Made in Germany". Tegenwoordig is Zenker de toonaangevende fabrikant van hoogwaardige, anti-aanbak bakvormen gemaakt van Teflon, emaille en siliconen. Het bedrijf produceert dagelijks ongeveer 12.000 bakvormen in verschillende materialen, maten en vormen, met zijn ongeveer 200 medewerkers in het Beierse Aichach, waarmee u perfecte gebakjes kunt creëren. Om uw werk gemakkelijker te maken, heeft Zenker al enkele gepatenteerde innovaties op de markt gebracht, zoals de rechthoekige springvorm of het Vanillekipferl-bakblik. Of u nu een klassieker zoals marmercake, Frankfurter Kranz of biscuitbodem wilt maken, of trendy gebakjes zoals delicate macarons - Zenker heeft de juiste bakvormen voor elke behoefte.