Bestel nu en betaal geen verzendkosten* - Code: 24VKF

Voorwaarden

*U ontvangt de tegoedbon voor de verzendkosten vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 eenmalig bij een bestelling tot en met 18-04-2024. Vrachtkosten zijn hiervan uitgezonderd. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen.

logo

Badhulpmiddelen

49 artikel(en)
Sorteren op

U hebt 40 van 49 artikelen bekeken.

Huis & Comfort: De Toiletverhoger voor comfortabel en veilig toiletgebruik

De meeste toiletten hebben een standaardhoogte. Zitten en opstaan kan daarom nogal moeilijk zijn als er fysieke beperkingen zijn. Met een toiletverhoger kunt u dit probleem eenvoudig oplossen. Op die manier kunnen alle personen het toilet weer moeiteloos gebruiken.

De voordelen van een moderne toiletverhoger

Heeft u rug- of heupproblemen en vindt u zitten en opstaan soms moeilijk? Voor het toilet is er een eenvoudig en bewezen hulpmiddel beschikbaar. Een verhoging van de toiletbril past op elk standaardtoilet. U zit comfortabel en veilig. De toiletverhoger met een hoogte van ongeveer tien tot twaalf centimeter zorgt ervoor dat het zitten en opstaan aanzienlijk gemakkelijker wordt. Sommige verhogingen kunnen in hoogte worden aangepast. Een speciale variant is de toiletverhoger met geïntegreerde handgrepen, die opklapbaar zijn, afhankelijk van het model.

Goede toiletzittingen onderscheiden zich door deze eigenschappen:

  • Het materiaal is comfortabel en huidvriendelijk, wat zorgt voor een hoog zitcomfort.

  • Het zitvlak heeft een anatomische vorm.

  • De kwaliteit is getest en voldoet aan medische inzichten.

  • De toiletverhoger is verkrijgbaar met of zonder deksel.

Wie bijzonder zacht wil zitten, kiest voor een verhoging met de aanduiding "soft". In dat geval is de toiletverhoger gemaakt van polyurethaan, een elastisch kunststof dat toch stabiel is. Zeer praktisch zijn toiletverhogingen met uitsparingen voor intieme hygiëne. Een goede toiletverhoger is ook geschikt voor personen met een hoger lichaamsgewicht. Het toegestane gewicht wordt bij elk model afzonderlijk vermeld.

Eenvoudige bevestiging en gemakkelijke reiniging van de toiletzitverhoger

Het monteren van de toiletverhoger is in een handomdraai gebeurd. Indien nodig kan de verhoging snel worden verwijderd, bijvoorbeeld voor reiniging. Hoogwaardige kunststoffen kunnen goed worden gereinigd met gangbare huishoudelijke middelen en zijn bestand tegen desinfectiemiddelen. De constructie van alle zitverhogingen is zodanig dat er geen verborgen vuilhoekjes ontstaan.