Ontvang nu €5 korting* - Voordeelcode: MH245

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 26-05-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Schoonmaakspullen

180 artikel(en)
Sorteren op

U hebt 40 van 180 artikelen bekeken.

Reinigingsartikelen - veelgestelde vragen

Wat heb je echt nodig om schoon te maken?

Met de juiste reinigingsartikelen en een selectie van schoonmaakmiddelen, van allesreinigers tot badkamer-, ramen- en ovenreinigers, verliest de vervelende huishoudelijke schoonmaak zijn ontmoediging. In onze FAQ leert u welke schoonmaakhulpmiddelen u absoluut in uw kast moet hebben en waarvoor u ze kunt gebruiken.

De vloer krijgt meestal de meeste vuil te verduren, dus moet deze regelmatig worden schoongemaakt. Voor gladde vloerbedekkingen zoals tegels, parket, vinyl- of laminaatvloeren is een dweil onmisbaar. Zowel huisvrouwen als huismannen zijn dol op wendbare dweilen met verwisselbare microvezel dweildoeken. Ze zijn snel klaar voor gebruik, reinigen grondig en bereiken zelfs moeilijk bereikbare hoeken. Bijzonder handig en betaalbaar zijn dweilsets met een emmer waarin het dweildoek kan worden gereinigd zonder dat u uw handen vies hoeft te maken.

Een andere uitdaging bij het schoonmaken van het huis is stof, dat als een sluier over vloeren, meubels en andere voorwerpen ligt. Een onmisbare helper in de strijd tegen huishoudelijk stof is de stofzuiger. En niet alleen voor de vloer: accustofzuigers zijn zeer licht en kunnen met hun hulpstukken ook gebruikt worden om stof van kasten of het plafond te verwijderen. Een alternatief hiervoor is de klassieke plumeau. Licht en door zijn elektrostatische lading trekt het stof als een magneet aan. Hiermee kunnen oppervlakken snel worden bevrijd van het vervelende huishoudelijke stof.

Tot de vaak onderschatte schoonmaakartikelen behoren reinigingsborstels. Deze huishoudelijke hulpmiddelen, verkrijgbaar in veel vormen en maten, kunnen in elke nog zo moeilijk bereikbare spleet komen en met hun borstels zelfs hardnekkig vuil verwijderen. Voegen in de badkamer of keuken kunnen bijvoorbeeld snel en grondig worden gereinigd met een voegenborstel of een universele borstel. Zeer dunne en langwerpige reinigingsborstels zijn perfect voor het reinigen van flessen, slangen en leidingen in koffiezetapparaten en andere keukenapparatuur of huishoudelijke artikelen. Speciale reinigingsborstels zijn een aanrader voor het reinigen van stopcontacten. Ze hebben een houten handvat en afgeronde borstelharen, waarmee u probleemloos in stopcontacten kunt komen om stof en vuil volledig risicovrij te verwijderen.

Voor kleine ongelukjes zoals gemorst koffiepoeder of gebroken glas is de stoffer en blik een handige hulp. Hiermee kunt u, samen met de meestal bijbehorende handveger, vuil of glasscherven oppakken en in de prullenbak gooien. Ook in de tuin is het blik en de veger van dienst en helpt bijvoorbeeld bij het opruimen van opgeveegde bladeren. Overigens zijn heuphoge veegsets een rugvriendelijk alternatief voor de traditionele blikken en vegers, die comfortabel staand kunnen worden gebruikt. Zo behoort vermoeiend bukken tot het verleden.

Ware alleskunners onder de schoonmaakartikelen en onmisbaar in huis zijn poetsdoeken. Ze helpen bij streeploos ramen lappen, stof afnemen of afwassen in de keuken. Microvezeldoeken zijn veelzijdig inzetbaar omdat ze vuil als een magneet aantrekken en bijzonder zacht zijn voor gevoelige oppervlakken. Daarnaast zijn er speciale poetsdoeken voor bijvoorbeeld roestvrij staal of servies.

Als u schoonmaakmiddelen gebruikt bij het schoonmaken, moet u altijd schoonmaakhandschoenen dragen. Ze beschermen uw huid tegen de ingrediënten van de schoonmaakmiddelen. Sommige reinigingsmiddelen kunnen namelijk allergieën veroorzaken of bij intensief contact leiden tot huidbeschadigingen. Bovendien maken handschoenen het mogelijk om vervelende schoonmaakklussen zoals het reinigen van toiletten of afvoeren uit te voeren zonder dat de huid direct in contact komt met het vuil.