Hotline 03/710.82.22

Koop op Rekening

Veilig winkelen (SSL)

ContactCatalogus aanvragenDirect uit de catalogus bestellen Français
Menu

U heeft nog geen artikel toegevoegd

Verzendkosten
0,00 €
Totaal  Incl. BTW.
0,00 €

*U ontvangt de tegoedbon voor de verzendkosten vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 35 eenmalig bij een bestelling tot en met 06-06-2023. Vrachtkosten zijn hiervan uitgezonderd. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen.

Voor een blinkend schoon huis
Een blinkend schoon huis

Schoonmaakspullen (174 items)

Meer weergeven

Schoonmaakspullen online bestellen


Wilt u online schoonmaakspullen kopen? De webshop van Huis & Comfort biedt u een zeer ruime keuze. Of u nu op zoek bent naar reinigingsmiddelen, stoffers & blikken of poetsdoeken: neem een kijkje in ons online assortiment en u vindt het allemaal terug. Onze producten zijn ideaal voor bijvoorbeeld het schoonmaken van de ramen en om allerlei stof en vuil in huis mee te verwijderen. Van een groot huis tot aan een kleine flat: elk huishouden heeft nu eenmaal behoefte aan uitgebreide schoonmaakbenodigdheden.

Welke schoonmaakspullen zijn er?


Voordat u schoonmaakproducten en schoonmaakmiddelen kunt gaan aanschaffen, is het handig om te weten wat er bij ons allemaal op dat gebied verkrijgbaar is. Om het u als klant zo makkelijk mogelijk te maken, hebben we onze huishoudreinigers en schoonmaakartikelen onderverdeeld in verschillende categorieën. Zo krijgt u direct een goed beeld van alle mogelijkheden bij Huis & Comfort. U kunt een selectie van producten uit de volgende categorieën maken:

 • Reinigingsmiddelen
 • Desinfectiemiddelen
 • Schoonmaakborstels
 • Wissers
 • Plumeaus
 • Schoonmaakhulpjes
 • Poetsdoeken
 • Raamreinigers
 • Afvoerzeefjes & stoppen
 • Stoffers en blikken
 • Schoonmaakhandschoenen
 • Stofzuigers
 • Emmers
 • Pluizenborstels

Welke schoonmaakspullen zijn handig?


In principe zijn alle schoonmaakspullen handig om te gebruiken. Ze zorgen er namelijk voor dat een vervelend huishoudelijk klusje ineens een stuk makkelijker uit te voeren wordt. Voor elk schoonmaakprobleem is wel een praktische oplossing in de vorm van een specifiek schoonmaakproduct bedacht. Welke spullen u uiteindelijk bij ons bestelt, is geheel afhankelijk van welke schoonmaakklus u wilt gaan aanpakken. Maar het juiste product vinden zal vast geen probleem zijn gezien ons zeer uitgebreide assortiment.

Welke schoonmaakspullen heb ik nodig in de keuken?


Wilt u weten welke schoonmaakartikelen u in de keuken nodig heeft? Dat is deels afhankelijk van wat u precies in de keuken wilt gaan doen op schoonmaakgebied. Sowieso is het altijd handig om de basisbenodigdheden van schoonmaakspullen ergens in huis te hebben liggen. Maar u zult begrijpen dat het nogal uitmaakt of u het complete huis vanuit de keuken wilt gaan poetsen of alleen even met snel de hand de afwas wilt gaan doen. Daarnaast is het van belang om te weten hoe makkelijk u het uzelf wilt maken. De meest handige schoonmaakhulpjes kunnen u namelijk veel werk uit handen nemen, maar lang niet iedereen vindt het belangrijk om die daadwerkelijk te gebruiken.

Welke schoonmaakartikelen heb ik nodig voor de badkamer?


Ook de badkamer wilt u natuurlijk graag fris en schoon houden. Met een uitgebreide schoonmaakspullenset komt u al een heel eind voor het reinigen van deze ruimte. Daarmee wordt de vloer bijvoorbeeld weer blinkend schoon en kunt u ook alle andere oppervlakken in de badkamer tiptop in orde krijgen. Snel even een doekje ergens overheen halen is voor de meeste mensen namelijk niet voldoende. Vandaar dat we ook speciaal voor in de badkamer over een compleet assortiment schoonmaakspullen beschikken.

Welke omgang met Schoonmaakmiddelen is belangrijk?


Als u bezig bent met schoonmaakspullen als desinfectiemiddelen, reinigingsmiddelen, plumeaus of poetsdoeken, zijn een aantal punten in de omgang daarmee belangrijk. Let bijvoorbeeld op beschermende kleding als een schort, schoonmaakhandschoenen of een mondkapje, als u een stoffig klusje klaart. Raak uw gezicht niet aan als u met reinigingsmiddelen of desinfectiemiddelen werkt. Verder is het ook belangrijk uw schoonmaakspullen goed te organiseren zodat u voor elk klusje het juiste bij de hand heeft. Maak na elke poetsbeurt inventaris op om kapotte schoonmaakspullen te vervangen en reinigingsmiddelen bij te vullen.

Wilt u ook een of meerdere schoonmaakspullen online bestellen? Selecteer deze dan in onze webwinkel en bestel ze direct. Hoe u dat het beste kunt doen?