Hotline 03/710.82.22

Koop op Rekening

Veilig winkelen (SSL)

ContactCatalogus aanvragenDirect uit de catalogus bestellen Français
Menu

U heeft nog geen artikel toegevoegd

Verzendkosten
0,00 €
Totaal  Incl. BTW.
0,00 €

*U ontvangt de tegoedbon voor de verzendkosten vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 35 eenmalig bij een bestelling tot en met 06-06-2023. Vrachtkosten zijn hiervan uitgezonderd. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen.

Stofzuigers (19 items)

Meer weergeven

Maak huishoudelijke klusjes eenvoudiger met een nieuwe stofzuiger!


Op zoek naar een nieuwe stofzuiger? Bekijk dan eens het ruime assortiment stofzuigers in de online shop van Huis & Comfort. Wij bieden u een zeer ruime keuze als het aankomt op robotstofzuigers, accu stofzuigers en allerhande opzetstukken zoals een elektrische borstel. De kans is dus zeer groot dat u bij ons de stofzuiger en accessoires van uw voorkeur weet te vinden.

Welke stofzuigers zijn er beschikbaar bij ons?


Als u een stofzuiger online wilt gaan kopen bij ons, is het handig om vooraf goed te weten welke soorten stofzuigers en accessoires er bij ons te vinden zijn. Zo kunt u bij ons terecht voor accu stofzuigers, stofzuigeropzetstukken (zoals een vloeropzetstuk), cycloonstofzuigers, klassieke vloerstofzuigers, accu handstofzuigers en snoerloze nat- en droogzuigers. Kortom, voor elk soort stofzuiger bent u bij Huis & Comfort op de juiste plek beland.

Hoeveel zuigkracht moet een stofzuiger hebben?


De zuigkracht van een stofzuiger is voor de meeste mensen erg belangrijk als zij zich oriënteren op het kopen van een nieuwe stofzuiger. U wilt namelijk wel dat de stofzuiger doet waar deze voor gemaakt is: stof en vuil opzuigen zodat de vloer van uw kamer weer schoon en hygiënisch wordt en dat er bovendien geen nare geur achterblijft. Er wordt vaak gedacht dat de zuigkracht van een stofzuiger afhangt van de hoogte van het vermogen van het apparaat (in Watt). Dus hoe hoger het wattage is, hoe sterker de zuigkracht. Maar dat is toch lang niet altijd het geval. Wat ook meetelt is het soort vloer waarop u gaat stofzuigen (is het een harde of een zachte vloer en ligt er laminaat, tapijt, parket, zeil of tegels?) en van welk opzetstuk en borstel u gebruikmaakt. De uiteindelijke zuigkracht heeft dus met verschillende specificaties te maken.

Waar moet ik op letten als ik een stofzuiger koop?


Als u een stofzuiger gaat kopen, is het slim om op een aantal dingen te letten. Denk allereerst goed na waar u de stofzuiger voor wilt gebruiken en in welke ruimtes (en op welke vloeren) er gestofzuigd moet worden. Dan kunt u vervolgens beslissen of u een zakloze stofzuiger wilt, een robotstofzuiger (als u zelf het werk niet wilt verrichten) of dat u kiest voor een kleinere handstofzuiger. Denk ook na over wat voor filtersysteem de stofzuiger beschikt, hoe de stofopvang geregeld is en of u er eventueel ook dingen vacuüm mee kunt zuigen (als dat belangrijk voor u is).

Welke stofzuiger is geschikt voor mensen met een allergie?


Wonen er personen bij u in huis met een allergie, dan is het verstandig om een stofzuiger te kiezen die beschikt over een speciaal anti-allergie filter (een zogeheten HEPA-13, HEPA-14 of HEPA-15 filter). Die houden zo’n 99,95% van de stofdeeltjes tegen. Denk er wel aan om dit filter eens per half jaar te vervangen door een nieuwe voor de allerbeste werking.

Stofzuiger met of zonder stofzuigerzak?


Zoekt u naar een stofzuiger zonder zak of juist eentje met een stofzuigerzak? Nagenoeg alle merken hebben zowel stofzuigers met als stofzuigers zonder zak in hun collectie. Het grote voordeel van een stofzuiger zonder zak is dat u niet steeds de stofzuigerzak hoeft te vervangen. Dat scheelt u zowel in tijd als geld. Wel is het zo dat de zuigkracht van een stofzuiger met zak vaak wel wat sterker is. Ook komt u bijna niet in aanraking met het stof bij gebruik van een stofzuigerzak.

Welke stofzuiger gebruik ik voor dierenharen?


Huisdieren zijn geweldig, maar verliezen in de regel ook veel haren. Om uw tapijt, banken en vloeren goed schoon en haarvrij te houden heeft u een stofzuiger nodig met veel zuigkracht en een grote stofopvang. Ook praktisch is een draaibare zuigslang waarmee u moeiteloos in kleine hoekjes komt.

Wilt u ook een stofzuiger online bestellen? Maak dan uw keuze in onze webwinkel en bestel het gewenste elektrische apparaat direct.