Bestel nu en betaal geen verzendkosten* - Code: 24VKF

Voorwaarden

*U ontvangt de tegoedbon voor de verzendkosten vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 eenmalig bij een bestelling tot en met 18-04-2024. Vrachtkosten zijn hiervan uitgezonderd. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen.

logo

Plumeaus

10 artikel(en)
Sorteren op

Koopgids - Stofdoeken

Is een stofdoek zinvol? Wat zijn de voordelen?

Stof afnemen is een onderdeel van het reguliere huishoudelijke werk, want stof ziet er niet alleen onaantrekkelijk uit, het kan ook leiden tot gezondheidsproblemen. Het is des te belangrijker om regelmatig vuil te verwijderen. Dit kan worden bereikt met een vochtige doek, een stofzuiger of een stofdoek. In een directe vergelijking met de andere schoonmaakmethoden hebben stofdoeken enkele voordelen te bieden:

Ze hebben geen stroomaansluiting nodig.

Ze zijn licht en gemakkelijk te hanteren.

Ze hebben geen accessoires nodig.

Ze maken geen lawaai.

Ze stellen u in staat om stof af te nemen van oppervlakken die niet geschikt zijn voor een stofzuiger - bijvoorbeeld omdat ze te klein of gevoelig zijn, zoals kunstobjecten, fotolijsten of elektronische apparaten.

Telescopische stofdoeken hebben een uitschuifbare handgreep en kunnen zo zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen komen. Ze kunnen indien nodig naar de gewenste positie worden gebogen.

Ze zijn herbruikbaar en meestal wasbaar.