Hotline 03/710.82.22

Koop op Rekening

Veilig winkelen (SSL)

ContactCatalogus aanvragenDirect uit de catalogus bestellen Français
Menu

U heeft nog geen artikel toegevoegd

Verzendkosten
0,00 €
Totaal  Incl. BTW.
0,00 €

*U ontvangt de tegoedbon voor de verzendkosten vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 35 eenmalig bij een bestelling tot en met 06-06-2023. Vrachtkosten zijn hiervan uitgezonderd. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen.

Wissers (14 items)

Meer weergeven

Vloerwissers en vloermoppen voor een gemakkelijke en moeiteloze schoonmaken


Vloerwisser of vloermop kopen? De vloer frist enorm op van een schoonmaakbeurt en maakt een einde aan vervelende vlekken. Hier vindt u een dweil met uitwringsysteem, een vloerwisser set, losse zwabber of een vloermop met uitwringsysteem. Ideaal om de tegels, het parket, laminaat of ander vloeren mee schoon te maken.

Iets professioneels nodig? Ga voor een uitgebreid dweilsysteem, zoals met een telescopische steel of met een dweilpers. Diep reinigen doet u met een elektrische vloermop. Met deze schrobber geeft u de vloer een grondige schoonmaak. Pakt u het graag traditioneler aan? Ga dan voor een dweil met emmer.

Heeft u een telescopische steel en is de dweil of zwabber niet meer goed? Dan is het mogelijk om deze te vervangen met een los exemplaar. Bestel deze direct via Huis & Comfort voor een frisse start.

Welke vloerwissers zijn er?


Een vloerwisser is ideaal voor gladde vloeren. Daarmee gaat u moeiteloos over een tegelvloer in de woonkamer of badkamervloer. Zo maakt u een vloer weer netjes schoon. Hier vindt u onder andere de volgende vloerwissers:

  • Vloerwisser met doekjes
  • Vloerwisser met sprayfunctie
  • Vloerwisser met uitwringsysteem

Waar moet ik op letten bij het kopen van een vloermop?


Bij het selecteren van een vloermop is het goed om na te denken over wat u belangrijk vindt. Wilt u een emmer gebruiken, een uitwringsysteem, een sprayfunctie op de vloermop of gaat u liever voor een vloerwisser? Een vloermop is minder geschikt voor tegelvloeren. In dat geval is de vloerwisser het best. Gaat u een vloermop intensief gebruiken? Kies dan voor een bekend merk als Leifheit, Zenker of Cleanmaxx.

Welke vloermoppen zijn er?


Vloermoppen zijn er in verschillende soorten en maten. Kenmerkend aan een mop is de ronde vorm. Hiermee is het eenvoudig om te roteren en maakt u ook de hoekjes in een ruimte mooi schoon. Ga voor een vloermop met sprayfunctie, een vloermop systeem, vloermop met emmer of andere varianten. Hier vindt u onder andere:

  • Vloermoppen met uitwringsysteem
  • Vloermop met sprayfunctie
  • Losse vloermoppen

Hoe kan ik de vloer op een comfortabele manier schoonmaken?


Door een verstelbare steel is het niet nodig om te buigen of bukken tijdens de schoonmaak. Dit geldt zowel voor een vloerwisser als vloermop. Kies voor een set dat bij uw wensen past. Zo heeft u er nog jaren plezier van. Tijdens de schoonmaak is het goed om de emmer niet te vol met water te doen. Doe er een klein laagje lauwwarm water in en voeg een scheutje schoonmaakmiddel toe. Zo het gemakkelijker om de dweil uit te wringen. Is het water erg vuil? Vervang het water en ga daarna weer verder. Denk aan het uitwringen, dit voorkomt dat de vloer te nat is. Zo is het mogelijk om de vloer weer snel te laten drogen en ziet u geen strepen. Gebruik lauwwarm water met een schoonmaakmiddel dat bij uw vloer past. En berg de gedroogde wisser, dweil of zwabber eventueel op in een hoes als u klaar bent. Dit voorkomt beschadigingen aan het materiaal.

Wat zijn de voordelen van een vloerreiniger?


Met een vloerreiniger is het mogelijk om de vloer op een grondige manier schoon te maken. Het grote voordeel is dat u niet zo hard hoeft te poetsen als bij een traditionele dweil of vloerwisser. Het is een soort elektrische dweil. Waarbij de vloerreiniger het werk doet en u deze slechts voort hoeft te bewegen. Ideaal voor in grote ruimtes, op een kantoor of in een grote woning met tegelvloer.