Verzendkostenvrij bestellen* - Voordeelcode: VK499

Voorwaarden

*U ontvangt de tegoedbon voor de verzendkosten vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 eenmalig bij een bestelling tot en met 28-07-2024. Vrachtkosten zijn hiervan uitgezonderd. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen.

logo

Wenko

Wenko

Richt uw woning in zoals u dat mooi vindt

Hoogwaardig woontextiel en de mooiste decoratie-artikelen met charmante designs en geraffineerde details die uw individuele stijl onderstrepen.
Kleurrijk en levendig, elegant en luxueus – ontdek de fascinerende wereld van het woontextiel.

63 artikel(en)

Sorteren & filteren

U hebt 40 van 63 artikelen bekeken.

Moderne en innovatieve productoplossingen en accessoires voor uw huis

Het succesverhaal van het bedrijf Wenko begon eind jaren 50 toen Wietze Wenselaar samen met zijn vrouw Maria Köllner begon met het ontwikkelen van hulpmiddelen voor het dagelijks leven om huishoudelijk werk te vergemakkelijken. De eerste producten van Wenko, zoals een gegalvaniseerde strijkplankhoes, getuigden al van de grote creativiteit van de twee oprichters. Sindsdien zijn er talloze andere innovaties gevolgd, waarvan er veel internationale bekendheid hebben verworven en nu in talloze huishoudens te vinden zijn. Tot op de dag van vandaag staat de naam Wenko (overigens een samenvoeging van de beginletters van de achternamen van de oprichters) voor kwaliteit, functionaliteit en design. Samen met zijn dochterondernemingen in Frankrijk, Spanje en Italië heeft Wenko als doel zich met zijn even innovatieve als praktische producten als kwaliteitsmerk op de wereldmarkt te vestigen. Het grote succes van het bedrijf spreekt voor zich en wordt onderstreept door de vele prijzen waarmee de producten van het merk keer op keer worden bekroond.

Het productassortiment van Wenko wordt voortdurend uitgebreid. Het assortiment van het in Hilden, Noordrijn-Westfalen gevestigde bedrijf omvat vooral producten op het gebied van badkamer, keuken, was en wonen:

  • Wenko Badwereld: In de uitgebreide wereld van Wenko Bad vindt u alles wat u nodig heeft om van een natte cel een echte wellnessoase te maken, van praktische badkamermeubelen en slimme opbergoplossingen tot bijpassende sets en textiel, evenals decoratieve accessoires. Een innovatie zijn de "bevestigen zonder boren" producten van Wenko, die alleen met behulp van speciale lijm aan de muur blijven kleven.

  • Wenko Keukenwereld: Producten die het leven in de keuken vergemakkelijken en verfraaien, zijn een belangrijk onderdeel van het Wenko-assortiment. Met praktische rekken, haken en opbergoplossingen kan overal in de keuken orde worden geschapen en de beschikbare ruimte optimaal worden benut. Decoratieve opbergdozen en fornuisafdekplaten, verkrijgbaar in talloze verschillende ontwerpen, zorgen bijvoorbeeld voor een mooie sfeer.

  • Wenko Waswereld: Wassen, drogen, strijken - met de producten uit de Wenko Waswereld wordt zelfs deze vaak ongeliefde huishoudelijke taak leuk. Voordat u gaat wassen, zorgen wasverzamelaars in veel vormen, maten en ontwerpen voor de nodige ordening van de kleding, die vervolgens op een van de handige wasdrogers kan worden gedroogd. Hier is voor elke behoefte en smaak het juiste model verkrijgbaar.

  • Wenko Woonwereld: Thuis of onderweg, een goed binnenklimaat is de beste basis om u comfortabel te voelen. Met de milieuvriendelijke luchtontvochtigers uit de Wenko Woonwereld verbetert u het binnenklimaat in vochtige ruimtes, zelfs in de badkamer en keuken. Bovendien biedt de Woonwereld van Wenko mooie woonaccessoires, slimme ruimtebesparende systemen en mooie opbergmanden.