Ontvang nu €5 korting** - Voordeelcode: MH245

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 23-06-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Tuin

508 artikel(en)
Sorteren op

U hebt 40 van 508 artikelen bekeken.

Tuinaccessoires - Aankoopadvies

De tjilpende vogels, de eerste warmende zonnestralen en knappende knoppen: Herkent u dat gevoel als de eerste zachte lentedagen van het jaar u naar buiten lokken? Het is hoog tijd om de tuin of het balkon uit de winterslaap te halen en om te toveren tot een groene oase. Dit bereikt u het beste met praktische hulpmiddelen en decoratieve tuinaccessoires die uw groene woonkamer echt tot bloei brengen. Laat uw verbeelding en groene vingers de vrije loop en koop alles wat u nodig heeft in onze online winkel!

Of het nu gaat om een kleine stadstuin, een middelgrote tuin of een uitgestrekte moestuin, privétuinen vormen belangrijke leefruimtes en zijn knusse toevluchtsoorden om van te genieten. Uw tuin biedt diverse gebruiksmogelijkheden; het kan dienen als rustplek, als wellnessoase, voor tuinfeesten, als biotoop en voor het kweken van bloemen en voedsel. Nuttige en decoratieve tuinaccessoires en tuinmeubelen bieden u een eenvoudige manier om uw tuin op maat te maken en een uniek karakter te geven. Ook balkons en terrassen kunt u hiermee verfraaien en optimaal benutten, waardoor buiten vertoeven een bijzondere ervaring wordt. Als u tuinaccessoires online wilt kopen, vindt u bij ons een enorm assortiment aan verschillende artikelen en hoeft u zich geen zorgen te maken over het transport. Op die manier kunt u uw eigen droomtuin in een mum van tijd realiseren.