Ontvang nu €5 korting* - Voordeelcode: MH245

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 26-05-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Impressum

Verantwoordelijke uitgever

Inhoudelijk verantwoordelijk conform § 55 lid 2 van het Duitse staatsverdrag voor radio en telemedia, RStV: Stefan Weychert & Michael Egbers

Walz Leben & Wohnen GmbH
Gemeenteplein 10
3620 Lanaken

Tel.: (+32) 3 710 82 22 (Ma - za 8-22 uur / Zo 8-20 uur)
E-mail: info@huis-en-comfort.be

Bedrijfsnummer: 0476.649.486.

Platform van de Europese Commissie voor onlinegeschillenbeslechting: https://www.ec.europa.eu/consumers/odr

Bedrijfsleiding

Stefan Weychert & Michael Egbers

Alle gegevens, teksten en foto`s zijn eigendom van Walz Leben & Wohnen GmbH. Gebruik voor commerciële doeleinden is verboden. De garantievoorwaarden vindt u onder Leveringsvoorwaarden.

Copyright © 2023 Walz Leben & Wohnen GmbH. Alle rechten voorbehouden.