Hotline 03/710.82.22

Koop op Rekening

Veilig winkelen (SSL)

ContactCatalogus aanvragenDirect uit de catalogus bestellen Français
Menu

U heeft nog geen artikel toegevoegd

Verzendkosten
0,00 €
Totaal  Incl. BTW.
0,00 €

*U ontvangt de tegoedbon voor de verzendkosten vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 35 eenmalig bij een bestelling tot en met 06-06-2023. Vrachtkosten zijn hiervan uitgezonderd. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen.

Afwassen & schoonmaken (79 items)

Meer weergeven

Afwasgerei: Ik zou willen dat de afwas af was...


Niemand wordt echt vrolijk van afwassen. Maar de vieze vaat verdwijnt helaas niet ineens ’s nachts door de kaboutertjes die hard hebben gewerkt… We moeten er toch echt zelf aan geloven. Toch kunt u het uzelf wel gemakkelijker maken, door onze tips en ons afwasgerei voor een schone keuken zonder stapels aan vieze vaat te gebruiken.

Onze afwastips


Om fijn aan de afwas te beginnen, is een goede voorbereiding essentieel. Zorg dat u direct na de maaltijd alle vaat even snel afspoelt. Is er vaat die echt is vastgekoekt? Laat deze dan even weken in warm of kokend water. Daarnaast kan een juiste volgorde het verschil maken. Begin altijd eerst met het bestek, was dan de glazen en borden af en eindig met de pannen. Alle vaat die echt heel vies is, bewaart u ook tot het einde, zodat uw sopje mooi schoon blijft. Ten derde kan de aanschaf van de juiste afwasbenodigdheden u helpen om tijd te besparen. Maak dit afwasgerei na gebruik goed schoon en vervang producten zoals borstels en sponzen om de paar maanden voor optimale hygiëne.

Welk afwasgerei bestaat er?


Met het afwasgerei en de benodigdheden voor het afspoelen uit het assortiment van Huis & Comfort kan zelfs een kind de (af)was doen:

  • Afwasborstels en -sponzen
  • Afwasteilen
  • Afdruip- en gootsteenrekjes
  • Afvoerzeefjes en -stoppen
  • Poets- en theedoeken
  • Producten voor spoelen, zoals spoelmanden en -bakken

Welke afwasartikelen zijn nuttig voor mij?


Bij het kopen van afwasgerei is het belangrijk om eerst goed uw wensen en behoeften in kaart te brengen. Heeft u een vaatwasser? Heeft deze ook een functie om (voor) te spoelen? Wilt u gelijk uw vaat afwassen, drogen met de hand en opruimen? Of laat u de schone vaat liever zelf opdrogen in een afdruiprekje? Een aantal nuttige afwasproducten die u kunt bestellen bij Huis & Comfort zijn speciale schoonmaakborstels voor verschillende soorten flessen en kannen, een afvoerhengel, een afvoerzeef en een vuil- en haarverwijderaar voor de gootsteen.

Van welke materialen wordt afwasgerei gemaakt?


Afwasproducten en artikelen om de vaat te spoelen worden van allerlei verschillende soorten materiaal gemaakt. Bij het kopen van afwasgerei is het belangrijk om in de gaten te houden hoe stevig het gebruikte materiaal is, of het product een beschermlaag heeft tegen beschadigingen zoals krassen en of het product eenvoudig te reinigen is. Dit is bij afwasgerei van duurzaam plastic of kunststof, siliconen artikelen en keramieke producten vaak het geval.

Hoe houd ik mijn keuken schoon?


Als u dan de vaat heeft weggewerkt, is het voor een ultiem opgeruimd gevoel wel belangrijk om ook de keuken op te ruimen en te reinigen. Daarom kunt u bij Huis & Comfort ook terecht voor al uw keukenreinigingsproducten.  Bestel gemakkelijk uw nieuwe afwas- en schoonmaakproducten online, zoals:

  • Reinigingsdoekjes en -sprays
  • Antikalk artikelen en kalkvangers
  • (Kookplaat)schrapers
  • Aanslag verwijderaars