Hotline 03/710.82.22

Koop op Rekening

Veilig winkelen (SSL)

ContactCatalogus aanvragenDirect uit de catalogus bestellen Français
Menu

U heeft nog geen artikel toegevoegd

Verzendkosten
0,00 €
Totaal  Incl. BTW.
0,00 €

*U ontvangt de tegoedbon voor de verzendkosten vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 eenmalig bij een bestelling tot en met 15-10-2023. Vrachtkosten zijn hiervan uitgezonderd. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen.

Klussen (58 items)

Meer weergeven

Klusartikelen: alles wat u moet weten om veilig te klussen


Door de omstandigheden van de afgelopen anderhalf jaar zijn veel mensen begonnen met klussen. Veel thuis zitten heeft veel mensen doen besluiten om de inrichting van hun woning aan te pakken. Klussen is echter niet zonder kans op gevaar. Een ongeluk kan in een klein hoekje zitten. Gelukkig, kunnen wij u helpen met ons assortiment aan klusproducten. Deze zullen het klussen nog fijner én veiliger maken.

Tips voor klussen als beginnend klusser


Klussen is niet zonder gevaar. Helemaal niet voor de beginnende klusser. Om het klussen met klusartikelen goed en veilig te laten verlopen, raden wij u aan om u aan de volgende tips te houden:

  • Bedenk goed van tevoren wat u allemaal nodig heeft het beoogde DIY-project. Gaat u bijvoorbeeld verven? Schrijf dan op welke verfnummers u nodig heeft. Gaat u aan de slag met hout om bijvoorbeeld een vogelhuisje in elkaar te timmeren? Bedenk dan hoeveel planken u nodig heeft. Zo zorgt u ervoor dat u voldoende materiaal heeft. Dit bespaart veel tijd en moeite tijdens het klussen zelf.
  • Maak tijdens het klussen foto’s. Zo kunt u terugzien welke stappen u allemaal heeft gezet om tot het eindresultaat te komen. Handig voor als u het project nog een keer wilt doen.
  • Zorg voor een opgeruimde werkplek. Zo voorkomt u dat u struikelt. Ook goede verlichting en ventilatie maken uw klusplek veiliger.

Tips voor klusbenodigdheden


Het is een goed idee om de juiste klusartikelen te kopen. Op deze manier begint u veilig aan uw DIY-project. Let vooral op de volgende dingen bij de aanschaf:

  • Zorg ervoor dat uw gereedschap aan alle veiligheidsvoorschriften voldoet. Zo kunt u veilig aan de slag met het gereedschap. Zowel goede snijders als verfkwasten vallen onder gereedschap. Hanteer het gereedschap ook goed met twee handen en een goede houding. Hierdoor klust u veiliger.
  • Schaf een goede, stevige ladder aan. Voor een klusser is een goede ladder, die stevig met alle pootjes op de grond staat, onmisbaar.
  • Gebruik bij twijfel altijd beschermingsmiddelen zoals veiligheidsbrillen, gehoorbeschermers en handschoenen.

Tips voor kopen van klusbenodigdheden


Zoals al hierboven genoemd, zijn veiligheidsartikelen onderdeel van de basis van ieder klusproject. Maar welke klusartikelen heeft u verder nog nodig?

  • Een gereedschapskist met gereedschap. Welk gereedschap u precies nodig heeft, hangt af van welke projecten u wilt ondernemen en welke klusartikelen u heeft. Maar sommige gereedschappen zijn altijd handig. Wat dacht u van een zaag, rolmaat, hamer en een schroevendraaier bijvoorbeeld. Ook moeren, bouten, stanleymessen en tape zijn niet te missen.
  • Trappetjes en grijphulpen. Het kan al gauw zijn bij klussen dat u boven uw hoofd moet werken. Met een veilig trappetje of krukje kunt u er alsnog makkelijk bij. Is het trapje niet hoog genoeg? Dan kan een grijphulp u verder helpen.
  • Verfkwasten, verf en verfbakjes. Een populair DIY-project is verven. Verven is dan ook een van de veiligere en leukere klussen. Verfkwasten, goede verf, stevige ladders, tape en rollers zijn onmisbaar. Ze zullen van uw verfproject een groot succes maken.

Veel van deze klusproducten kunt u kopen bij Huis-en-Comfort. Zo kunt u veilig aan de slag om van uw huis iets heel moois te maken. Ontdek wat wij voor u hebben in ons assortiment. Koop of bestel klusartikelen snel in onze online winkel.