Hotline 03/710.82.22

Koop op Rekening

Veilig winkelen (SSL)

ContactCatalogus aanvragenDirect uit de catalogus bestellen Français
Menu

U heeft nog geen artikel toegevoegd

Verzendkosten
0,00 €
Totaal  Incl. BTW.
0,00 €

*U ontvangt de tegoedbon voor de verzendkosten vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 35 eenmalig bij een bestelling tot en met 06-06-2023. Vrachtkosten zijn hiervan uitgezonderd. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen.

Gereedschap (52 items)

Meer weergeven

Gereedschap, dat uw doe-het-zelf projecten tot een succes maakt!


Doe-het-zelf projecten zijn terug van weggeweest en dat is fijn. Want hoe praktisch is het wel niet als u zelf in uw huis of tuin kunt sleutelen en knutselen en zo het nodige kunt renoveren of verfraaien, zonder altijd gelijk een klusjesman te hoeven bellen? Binnenshuis is er altijd wel een klus te doen en als u niet met twee linkerhanden zit opgescheept, is goed gereedschap voor klussers alles wat nu nodig heeft.

Waarvoor heb ik doe-het-zelf gereedschap nodig?


Met het juiste gereedschap op zak kan iedereen klussen. Als hobby klusser heeft u Do-it-yourself gereedschap nodig als u iets dat kapot is wilt repareren, zoals bijvoorbeeld een kapot keukenkastje of als u aan een creatief project wilt beginnen, zoals het bouwen van een schutting of kinderbed. Maar ook simpelweg al als u een schilderijtje aan de muur wilt bevestigen. In de Do-it-yourself-winkel van Huis & Comfort vindt u alles wat u nodig heeft om ontspannen aan de slag te gaan.

Welke DIY-producten zijn beschikbaar?


Voor alle klusjes binnen en buiten het huis zoals timmeren, schilderen, zagen en schuren kunt u doe-het-zelvers producten online kopen. Het is altijd handig om een bepaalde DIY basis uitrusting in huis te hebben met in ieder geval:

  • Gereedschap voor doe-het-zelvers zoals een hamer, tang of allessnijder
  • Een potlood, powertape en een meetlat
  • Wat schroeven, pluggen en spijkers
  • Eventueel een boormachine

Deze basis uitrusting kunt u het beste opbergen in een overzichtelijke gereedschapskist. Andere handige materialen die het klussen eenvoudiger kunnen maken zijn bijvoorbeeld een gereedschapstas, een knielkussen of klein krukje.

Waar moet ik op letten bij het doe-het-zelven in huis?


Als klusser is het altijd handig om pas aan het ene project te beginnen, als het vorige project voltooid is. Zo blijft het leuk en voorkomt u help-mijn-man-is-klusser taferelen. Bovendien is een goede voorbereiding essentieel, lees u van tevoren goed in of volg een DIY-workshop. De meest gemaakte fout bij het klussen is dat we maar gewoon aan de slag gaan en dan nog van alles aan gereedschap voor doe-het-zelvers missen. Daarom is het zo fijn om al een basis uitrusting aan doe-het-zelvers materialen uit een online kluswinkel op voorhand in huis te hebben. Let er daarnaast ook op dat u een EHBO-setje bij de hand heeft en goed uitkijkt bij het klussen met elektra en gas. Een ongeluk zit nou eenmaal in een klein hoekje.

Wat zijn creatieve do-it-yourself projecten die ik kan maken?


Bij het doe-het-zelven is het natuurlijk handig als er iets gerepareerd moet worden in huis of als er iets gebouwd moet worden, maar soms heeft u ook gewoon zin en tijd om even aan de slag te gaan, bijvoorbeeld om het net gekochte gereedschap voor klussers uit te testen. Hiervoor inspireren we u graag met een aantal ideeën, wat dacht u bijvoorbeeld van een kapstok, moestuinrek, vogelhuisje, bijzettafeltje, schoenenrek of een kastje gemaakt van fruitkistjes?

Gereedschap voor doe-het-zelvers van Huis & Comfort


Onze gereedschapsproducten zijn zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan alle hoogwaardige kwaliteitseisen van klussers en knutselaars. Laat u inspireren door ons aanbod en bestel uw DIY-producten nu gemakkelijk online bij Huis & Comfort.