Bestel nu en betaal geen verzendkosten* - Code: 24VKF

Voorwaarden

*U ontvangt de tegoedbon voor de verzendkosten vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 eenmalig bij een bestelling tot en met 18-04-2024. Vrachtkosten zijn hiervan uitgezonderd. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen.

logo

Over ons

Als postorderspecialist voor keukenbenodigdheden en huishoudelijke artikelen, gezondheidsartikelen, cadeau- en woonaccessoires & decoratieartikelen biedt Huis & Comfort al meer dan 50 jaar producten die uw dagelijks leven wat eenvoudiger en mooier kunnen maken. In onze catalogus en webshop vindt u een grote keuze aan handige en mooie producten voor uw woning, tuin en vrije tijd, variërend van verbazingwekkend praktische keukenartikelen tot verbluffende gadgets en nuttige hulpmiddelen bij gezondheidsproblemen.

Van meet af aan is er in ons assortiment een bijzondere rol weggelegd voor producten die op innovatieve wijze dagelijkse problemen kunnen oplossen en die er daardoor voor zorgen dat onze klanten veel tijd en moeite kunnen besparen. En dat in alle sectoren van het dagelijks bestaan. Om deze unieke probleemoplossers voor auto, huishouden en gezondheid op te sporen en voordelig bij Huis & Comfort te kunnen aanbieden, zijn onze medewerkers wereldwijd voor u op pad. Ook houden wij voortdurend de actuele trends in de gaten, vooral voor wat betreft duurzame producten. Die zorgen er namelijk niet alleen voor dat er waardevolle grondstoffen worden bespaard, maar ook dat onze klanten geld kunnen besparen.

U vindt ons productassortiment in onze gedrukte catalogus, die geliefd is bij diverse generaties moderne huisvrouwen en huismannen, en in onze overzichtelijke webshop. Online vindt u de nieuwste producten altijd het eerst. Ook kunt u hier profiteren van kortingscodes en aantrekkelijke kortingsacties, waarmee u nog meer geld kunt besparen. Bestellen is via beide routes heel eenvoudig en bij vragen zijn wij u uiteraard graag van dienst. U bereikt ons telefonisch via onze service-hotline, of online via het contactformulier.

Bedrijfsgeschiedenis

Versandhaus Walz

Huis & Comfort is een merk van Versandhaus Walz GmbH. Het bedrijf, waartoe tegenwoordig ook de bedrijfstakken baby-walz en walzvital behoren, is gevestigd in Bad Waldsee in Baden-Württemberg en werd in 1952 opgericht door de ondernemer Alfons Walz. De oprichter van het bedrijf, die in 2008 overleed, heeft er altijd naar gestreefd het dagelijks leven van zijn klanten gemakkelijker te maken met praktische producten. Hij was ervan overtuigd dat een mens alleen succesvol kan zijn als anderen baat hebben bij wat hij of zij doet. Deze overtuiging en zijn goede gevoel voor innovaties en nieuwe trends effende voor Versandhaus Walz de weg naar succes. Nog steeds is dit principe waarnaar Alfons Walz leefde terug te vinden in de samenstelling van het assortiment en in de grote servicegerichtheid van het bedrijf.

In 1967 ontstond het merk Huis & Comfort, toen er een kleine postordercatalogus voor huishoudelijke artikelen en dergelijke op de markt kwam. In de loop der jaren werd deze catalogus steeds populairder en al snel kon hij andere grote postordercatalogi evenaren. Hij groeide uit tot een plek waar klanten terecht konden voor even nuttige als bijzondere en mooie producten. Functionaliteit, innovatie en een aantrekkelijk design zijn de kenmerken waar wij op letten, wanneer wij wereldwijd op zoek zijn naar nieuwe artikelen voor ons assortiment.

Onze bedrijfsactiviteiten

Nog steeds kunnen de klanten van Huis & Comfort hun favoriete producten via de postordercatalogus bestellen. Die heeft in de loop der jaren een cultstatus bereikt en veel klanten kijken vol verwachting uit naar elk van de 12 edities die jaarlijks verschijnen. Daarin presenteren we u ontelbaar veel praktische producten in alle mogelijke categorieën die uw dagelijks leven gemakkelijker of mooier kunnen maken. Van huishoudelijke artikelen en tuinartikelen tot gezondheidsartikelen, cadeauartikelen of decoratie-ideeën – hier vindt u vast en zeker wat u zoekt. Daarvan kunnen klanten uit België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en andere Europese landen zich steeds weer overtuigen. Zo bezoeken onze klanten in Nederland graag onze webshop Huis & Comfort.

Nieuwe klanten kunnen de actuele catalogus heel eenvoudig gratis aanvragen via onze homepage. Op verzoek ontvangt u de actuele catalogus regelmatig per post bij u thuis zonder dat u deze steeds opnieuw hoeft aan te vragen.

Of winkel in de webshop. Daar vindt u nog meer praktische en mooie artikelen, maar ook kortingsacties en de beste aanbiedingen. Hier kunt u op uw gemak rondkijken bij de verschillende productcategorieën of ook een leuk koopje scoren.

In de webshop vindt u niet alleen een grote variatie aan producten, maar ook het online magazine Huis & Comfort. Daarin bieden wij u tips en inspiratie voor alles rondom het huishouden: niet alleen komt hier bijvoorbeeld de inrichting van keuken en woonkamer aan de orde, ook is er aandacht voor de tuin, lekkere recepten, cadeau-ideeën en handige tips voor het leven van alledag.

Ons productassortiment: kleurig assortiment voor huis en tuin

Unser Sortiment

Het productassortiment van Huis & Comfort in Nederland bevat meer dan 8000 artikelen voor de volgende sectoren:

  • Keuken

  • Huishouden

  • Wonen & decoratie

  • Gezondheid

  • Tuin & vrije tijd

  • Kleding

  • Cadeau-ideeën

Niet alleen onze vaste klanten nemen graag een kijkje bij de categorie Nieuwtjes. Hier vindt u alle nieuwe artikelen in ons assortiment op één plek – overzichtelijk ingedeeld naar categorie. Zoekt u bijvoorbeeld keukenspullen in een bepaalde kleur of kleding van een bepaald merk, gebruik dan gewoon de filterfunctie. Dan ziet u exact die producten waarnaar u op zoek bent.

Tip voor al onze webshops, van Die moderne Hausfrau tot Huis & Comfort tot Maison & Confort: vergeet niet om een kijkje te nemen bij onze koopjes. Hier vindt u altijd leuke producten voor een vriendelijke prijs. Ook hier kunt u met onze filterfunctie gericht op koopjesjacht gaan en alleen specifieke artikelen laten weergeven. Onze aanbiedingen veranderen regelmatig. Klik daarom gerust wat vaker door onze koopjes. Het is de moeite waard!

Dat geldt trouwens voor ons gehele assortiment, dat wij voortdurend uitbreiden. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar innovatieve producten en nieuwe ideeën waar wij blij van worden en die wij u graag voor een vriendelijke prijs aanbieden.

Tips en meer: onze service voor u

Die moderne Hausfrau

Naast de producten in de verschillende categorieën bieden wij onze klanten ook schitterende themawerelden met bijvoorbeeld seizoensproducten voor een specifiek jaargetijde of andere thema's die op een bepaald moment actueel zijn. In onze themawerelden vindt u niet alleen de daarbij behorende producten, maar ook veel ideeën, inspiratie en tips en adviezen voor uw woning en vrije tijd. Ook bij online aankopen is een goed advies belangrijk.

Naast onze grote variatie aan producten is er nog iets wat wij erg belangrijk vinden: goede service. Daarom vindt u bij ons niet alleen meer dan 8000 artikelen voor blijvend lage prijzen. Wij bieden u ook verschillende betaalmogelijkheden. Zo kunt u vooruit betalen en betalen via PayPal of Ideal of met een creditcard. Bij bestellingen vanaf 80 euro betalen wij de verzendkosten voor u. En mocht er eens iets niet passen of naar wens zijn, dan kunt u het desbetreffende artikel gratis retourneren.

Uiteraard zijn wij ook actief op social media: volg ons op Facebook en kom als eerste alles te weten over onze nieuwe producten, mooie aanbiedingen en nieuwe kortingsacties.