Verzendkostenvrij bestellen* - Voordeelcode: VK499

Voorwaarden

*U ontvangt de tegoedbon voor de verzendkosten vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 eenmalig bij een bestelling tot en met 28-07-2024. Vrachtkosten zijn hiervan uitgezonderd. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen.

logo

Mediashop

Mediashop

Altijd iets nieuws voor uw dagelijks leven

Ontdek de innovatieve producten van MediaShop, bekend van tv-reclame. Van handige huishoudelijke hulpmiddelen tot efficiënte sport- en verzorgingsapparatuur tegen aantrekkelijke prijzen.

3 artikel(en)

Sorteren & filteren

MediaShop TV is een internationaal succesvol teleshoppingbedrijf dat gespecialiseerd is in innovatieve producten die alledaagse taken en problemen op slimme wijze oplossen en daarom in geen enkel huishouden mogen ontbreken. Maar maak je geen zorgen: je hoeft niet naar de televisie te kijken en te wachten op een reclamespot van MediaShop om van de talloze innovaties te kunnen genieten. Je vindt de populaire aanbiedingen van MediaShop ook in ruime keuze in de online winkel van Huis & Comfort. Het assortiment van MediaShop omvat onder andere praktische keukenhulpmiddelen en huishoudelijke artikelen, gezondheids- en verzorgingsproducten zoals fitness- en sportartikelen, evenals decoratieartikelen, tuin- en woonaccessoires die het leven zowel binnen als buiten mooier maken.