Hotline 03/710.82.22

Koop op Rekening

Veilig winkelen (SSL)

ContactCatalogus aanvragenDirect uit de catalogus bestellen Français
Menu

U heeft nog geen artikel toegevoegd

Verzendkosten
0,00 €
Totaal  Incl. BTW.
0,00 €

*U ontvangt de tegoedbon voor de verzendkosten vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 35 eenmalig bij een bestelling tot en met 06-06-2023. Vrachtkosten zijn hiervan uitgezonderd. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen.

Reinigingsmiddelen (28 items)

Meer weergeven

Reinigingsmiddelen online bestellen


Wilt u online reinigingsmiddel kopen om op een daadkrachtige manier van vuil in huis af te komen? In de webshop van Huis & Comfort kunt u kiezen uit allerlei soorten producten die geschikt zijn voor het schoonmaken en reinigen van allerlei zaken in het huishouden. Of u nu op zoek bent naar glasreiniger, badkamerreiniger of allesreiniger: elk soort en type reinigingshulp vindt u in ons online assortiment terug. Ze zijn stuk voor stuk perfect geschikt om datgene schoon te maken wat gereinigd moet worden. Gebruik dus de volgende keer dat u gaat schoonmaken de producten uit de schoonmaakspullen webshop van Huis & Comfort!

Welke reinigingsmiddelen zijn er?


Voordat u reinigingsmiddelen kunt gaan aanschaffen, doet u er verstandig om eerst eens goed rond te kijken wat er bij ons allemaal op dat gebied verkrijgbaar is. Zo krijgt u direct een goed beeld van de uiteenlopende mogelijkheden bij Huis & Comfort. Ons assortiment is zeer uitgebreid en we hebben bijvoorbeeld als reinigingshulp artikelen zoals wcreiniger, ontkalker, stortbakreiniger, allesreiniger, duo reiniger, afvoerreiniger, vetverwijderaar en nog veel meer.

Welk reinigingsmiddel heb ik nodig?


Gaat u in huis schoonmaken en wilt u daar een specifiek reinigingsmiddel voor gaan gebruiken? Stel u vooraf dan eerst de vraag welk reinigingsmiddel u precies nodig heeft. Houd daarbij rekening met wat u precies wilt gaan schoonmaken en welke producten u daarvoor zelf al in huis heeft. Let er ook op dat sommige reinigingsmiddelen voor gebruik met water moeten worden verdund. Alle reinigingsproducten die nog ontbreken, bestelt u vervolgens gemakkelijk bij ons online.

Welke reiniger heb ik waarvoor nodig?


Het mag duidelijk zijn dat u met een basisreiniger meerdere klusjes in huis kunt klaren. Maar voor sommige schoonmaakklussen heeft u echt een speciaal product nodig.

  • Zo maakt u met een toiletreiniger uw toilet en wc-ruimte weer helemaal blinkend schoon.
  • Een afvoerreiniger is vooral geschikt om de afvoer in uw keuken of badkamer goed schoon te houden zodat deze niet gaat verstoppen.
  • Gebruik een speciale plastic reiniger als u onderdelen of spullen van kunststof wilt gaan schoonmaken.
  • Wilt u dat alles ook weer fris ruikt? Kies dan een reinigingsmiddel met een geur waarvan u houdt.

Wat is het beste reinigingsmiddel?


Het antwoord op de vraag wat nu het beste reinigingsmiddel is, is vaak lastig te beantwoorden. Het hangt ook helemaal af van wat er precies gereinigd moet worden en met welk schoonmaakniveau u zelf tevreden bent. U kunt er wel van op aan dat de producten die we aanbieden in onze webshop stuk voor stuk van hoogstaande kwaliteit zijn. Bovendien zijn ze ook nog eens scherp geprijsd. Ideaal op het moment dat u een groot aantal reinigingsmiddelen bij ons wilt gaan bestellen. En doet u dat voor een bedrag van meer dan €80, dan wordt alles ook nog eens gratis bij u thuisbezorgd. Dat is nu eenmaal de vergaande service van Huis & Comfort.

Hoe gebruik ik reinigingsmiddelen veilig?


Voor het veilig schoonmaken van uw huishouden is het belangrijk welke produkten u gebruikt en hoe u het beste met deze om kunt gaan.

  • Kijk voor het gebruik op het etiket en lees de gebruiksaanwijzing goed door.
  • Houd reinigingsmiddelen altijd uit de buurt van jonge kinderen.
  • Vermeng geen reinigingsmiddelen met elkaar.
  • Spoel reinigingshandschoenen altijd goed af na het gebruik.

Wilt u ook een of meerdere reinigingsmiddelen online bestellen? Maak dan direct nog uw keuze in onze webwinkel en bestel direct.