Ontvang nu €5 korting** - Voordeelcode: MH245

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 23-06-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

10-Euro Shop

1627 artikel(en)
Sorteren op

U hebt 40 van 1627 artikelen bekeken.

Kerstcadeau van 10 euro - waarom het zo geweldig is

Een kerstcadeau van 10 euro is een fantastisch idee, want met dit budget kun je echt iets leuks vinden. Bij ons kun je cadeaus van 10 euro of zelfs minder ontdekken en zo een geweldig presentatiepakket samenstellen voor het kerstloterij-spel.

Kerstloterijen zijn populair, vooral tijdens de kerstperiode kiezen veel groepen ervoor om wat plezier toe te voegen aan hun kerstfeest met lootcadeaus. Een van de populairste keuzes is het kerstcadeau van 10 euro. Je kunt zeker cadeaus onder de 10 euro vinden, en het grote assortiment dat wij bieden geeft je de vrijheid om te kiezen, of je nu op zoek bent naar een kerstcadeau van 10 euro voor mannen of vrouwen. Het vinden van geschikte cadeau-ideeën kost vaak veel tijd, maar bij ons zul je snel en gemakkelijk slagen, ongeacht of je nu op zoek bent naar kerstcadeaus of zelfs cadeau-ideeën voor bruiloften. De tijd tikt door? Begin dan nu met bladeren op onze website.