Ontvang nu €5 korting** - Voordeelcode: MH245

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 23-06-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

5-Euro Shop

128 artikel(en)
Sorteren op

U hebt 40 van 128 artikelen bekeken.

Bestel een Kerstcadeau voor 5 Euro

Een Kerstcadeau voor 5 Euro is een tijdloze klassieker. Velen maken gebruik van dit bedrag om elkaar tijdens de feestdagen te verrassen. Als u op zoek bent naar betaalbare geschenken onder de 5 Euro, dan hoeft u niet verder te zoeken.

Kerstcadeaus zijn altijd in trek, en Kerstcadeautjes maken deel uit van een prachtige traditie. Bij het traditionele "Kerstkrabbelen" worden namen willekeurig getrokken binnen een grotere groep. Degene wiens naam wordt getrokken, ontvangt een Kerstcadeau ter waarde van 5 Euro. Dit zorgt vaak voor verrassende en humoristische momenten, omdat men soms voor iemand een cadeau moet kopen die men wellicht niet zo goed kent. Het beperkte budget daagt uit tot creativiteit, wat leidt tot grappige en originele cadeaukeuzes.

Een Kerstcadeau van 5 Euro hoeft niet groot te zijn om indruk te maken. Het plezier zit hem juist in de zoektocht en het ontdekken van ons assortiment vol met leuke cadeau-ideeën. Niet alleen voor Kerstkrabbelen, maar ook voor andere gelegenheden zoals bruiloften van vrienden of kennissen bieden wij voordelige geschenkopties.