5 € Paaskorting* - Code: 5COUPON

Voorwaarden

**Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 18-05-2025. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

10 € Paaskorting* - Code: 10COUPON

Voorwaarden

**Uw tegoedbon ter waarde van € 10 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 69 bij een bestelling tot en met 18-05-2025. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

Leckeres Räuberfleisch

Rezept-Raeuberfleisch

Zubereitungszeit: 60 Min | Schwierigkeitsgrad: Mittel | Portionen: 4

60min.      Mittel      4

Zutaten

  • 4 Schnitzel nach Wahl

  • 200 g Champignons

  • 2 Paprika

  • 1 Packung Schinkenspeckwürfel

  • 2 Essiggurken

  • 1 Becher Schmand

  • 2 EL Tomatenmark

  • 2 Zwiebeln

  • 2 Knoblauchzehen,

  • 250 ml. Brühe

  • 1 rote Chilischote

  • Salz

  • Pfeffer

  • Paprikapulver

  • nach Belieben: Oliven

Benötigte Utensilien

  • Pfanne

  • Schneidebrett

  • Schneidemesser

  • Topf

Zubereitung

  1. Schnitzel mit Salz, Pfeffer und Paprikapulver würzen und in eine Auflaufform legen.

  2. Zwiebel in einer leicht gefetteten Pfanne andünsten.

  3. Zuerst Champignons, dann Speck, Chili, Gurken und Paprika dazugeben und ebenfalls kurz mit anbraten.

  4. Knoblauch pressen und einmischen.

  5. Alles mit der Brühe ablöschen und kurz aufkochen.

  6. Schmand und Tomatenmark unterrühren.

  7. Mit verschiedenen Gewürzen nachwürzen/ abschmecken (Tabasco, Salz, Pfeffer und Paprikapulver oder Saucen).

  8. Die Sauce über das Fleisch in der Auflaufform gießen und nach Belieben die Oliven hinzufügen.

  9. Backofen bei 170 °C Umluft oder 200 °C Ober-/Unterhitze ca. 20 bis 30 Min. garen.

Passend dazu: Nudeln, Reis und vieles mehr.

TIPP für alle Käse-Fans : Das Räuberfleisch kann auch überbacken werden. Dazu eigenen sich geriebener Gouda, Emmentaler und Edamer hervorragend. Dafür einfach das Räuberfleisch ca. fünf Minuten vor Ende der Backzeit mit Käse bestreuen und fertigbacken.

We halen nu uw artikelen op; een moment geduld ...