5 € Paaskorting* - Code: 5COUPON

Voorwaarden

**Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 18-05-2025. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

10 € Paaskorting* - Code: 10COUPON

Voorwaarden

**Uw tegoedbon ter waarde van € 10 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 69 bij een bestelling tot en met 18-05-2025. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

Zwetschgenkuchen

Rezept-Zwetschgenkuchen

 Zubereitungszeit: 1 h. 15 Min (+ 30 Min Kühlzeit) | Schwierigkeitsgrad: Mittel | Portionen: 12

Zutaten

Für den Rührteig:

  • 125 g weiche Butter oder Margarine

  • 125 g Zucker

  • 1 Pck. Vanillezucker

  • 1 Prise Salz

  • 2 Eier

  • 200 g Mehl

  • 1 TL Backpulver

  • 3 EL Milch

Für den Belag:

  • 1 kg Zwetschgen

  • 3 EL Mandelblättchen

  • Zucker

  • Zimt

  • Fett für die Form

Benötigte Utensilien

  • Backblech

  • Schüssel

  • Springform

Zubereitung

  1. Den Backofen auf 200 Grad vorheizen.

  2. Für den Teig Butter, Zucker, Eier, Vanillezucker und Salz schaumig rühren.

  3. Das Mehl mit dem Backpulver vermischen und in den Teig einsieben. Die Mehlmischung gut unterrühren.

  4. Die Springform einfetten, den Teig hineingeben und glatt streichen.

  5. Die Zwetschgen waschen, halbieren und entsteinen. Mit der Innenseite nach außen auf den Teig legen, bis dieser prall gefüllt ist.

  6. Zucker, Zimt und Mandelblättchen darüber streuen. 45 Min auf mittlerer Schiene backen.

TIPP: Für noch mehr Genuss: Servieren Sie den Zwetschgenkuchen mit leckerer Schlagsahne!

We halen nu uw artikelen op; een moment geduld ...