Ontvang nu €5 korting** - Voordeelcode: MH245

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 23-06-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo
Ountdek onze actuele acties

Kortingen en acties bij Huis & Comfort

Profiteren van leuke koopjes en zo flink geld besparen. Dat kan allemaal in onze webshop. U ontdekt nog meer voordelen, aanbiedingen en aantrekkelijk in prijs verlaagde producten, wanneer u een kijkje neemt bij onze acties. Hier vertellen wij u meer over onze aanbiedingen en acties.

Hoe gebruikt u de kortingscode op de juiste wijze?

  1. Kopieer de kortingscode

  2. Voer de actie- of kortingscode tijdens het bestellen handmatig in. Wacht hiervoor gewoon tot u de betaalwijze kunt selecteren.

  3. Klik op Inwisselen

Permanent beschikbare acties

Leuke koopjes scoren en op die manier veel geld besparen. Dat kan allemaal in onze webshop. U ontdekt nog meer voordelen, aanbiedingen en aantrekkelijk in prijs verlaagde producten, wanneer u een kijkje neemt bij onze acties. Profiteer van korting met een kortingscode, laat ons u bedanken voor het aanbrengen van een nieuwe klant en pak voordeel met onze voordeelcodes. Daarnaast zijn er ook altijd bijzondere aanbiedingen, wanneer u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief en onze actuele catalogus bestelt. Zo is profiteren van onze acties ook nuttig en praktisch. Hier vertellen wij u meer over onze aanbiedingen en acties.