Ontvang nu € 5 korting* - Voordeelcode: 5MHBE

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 28-04-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

Of ontvang nu € 10 korting* - Voordeelcode: 10MHBE

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 10 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 69 bij een bestelling tot en met 28-04-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Kartoffelpüree

Rezept-Kartoffelpueree

 Zubereitungszeit: 45-60 Min | Schwierigkeitsgrad: Leicht | Portionen: 4

Zutaten

  • 1kg Kartoffeln

  • 120g Butter

  • 120ml Milch

  • 1 Prise Muskat

  • Salz und Pfeffer

  • 1 Zweig Rosmarin

Benötigte Utensilien

  • Topf

  • Stampfer

Zubereitung

  1. Kartoffeln zunächst schälen und halbieren.

  2. Anschließend im Kochtopf ca. 20 – 25min garkochen (so viel Wasser das Kartoffeln bedeckt sind).

  3. Milch und Butter werden in einem Topf vermischt und Gewürze ebenfalls dazugeben.

  4. Der Rosmarinzweig muss lediglich ein wenig mitgekocht werden und kann dann wieder herausgenommen werden.

  5. Kartoffeln vom Herd nehmen und abgießen.

  6. Anschließend werden die Kartoffeln gestampft und man gibt die Butter- Milch Mischung hinzu.

  7. Das Ganze mit einem Schneebesen o.ä. fluffig aufschlagen bis ein richtiges Püree entsteht. Zuletzt noch abschmecken und ggfs. Nachwürzen.