Ontvang nu € 5 korting* - Voordeelcode: 5MHBE

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 28-04-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

Of ontvang nu € 10 korting* - Voordeelcode: 10MHBE

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 10 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 69 bij een bestelling tot en met 28-04-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Leckere Kokos-Makronen

Rezept-Kokosmakronen

 Zubereitungszeit: 40 Min | Schwierigkeitsgrad: Schwierig | Portionen: 6

Zutaten

  • 200g Kokosraspeln

  • 4 Eiweiße

  • 200 g Zucker

  • nach Wahl auch mit 40 kleinen Backoblaten

Alternativ auch mit Schokolade:

  • 100g Zartbitterschokolade

  • 250g Mandeln

Benötigte Utensilien

Zubereitung

  • Die Eiweiße zu steifem Schnee schlagen, am besten mit dem Handrührgerät. Den Zucker einreisen lassen und den Schnee 10 Minuten weiterschlagen.

  • Nun die Kokosraspel unterheben.

  • Den Backofen auf 175 Grad Umluft vorheizen. Zwei Backbleche mit kaltem Wasser abspülen.

  • Die Backoblaten auf den Backblechen verteilen und mit 2 nassen Teelöffeln Teighäufchen daraufsetzen. Die Makronen auf der mittleren Schiene 10-13 Minuten backen.

  • Die Makronen auf einem Kuchengitter abkühlen lassen.


Für Schokomakronen:

  • Die nicht abgezogenen Mandeln in der Mandelmühle mahlen. Die Schokolade auf dem Reibeisen oder ebenfalls in der Mandelmühle reiben.

  • Die Eiweiße zu steifem Schnee schlagen, am besten mit dem Handrührgerät. Den Zucker einreisen lassen und den Schnee 10 Minuten weiterschlagen.

  • Mandeln und Schokolade unter den Eischnee heben.

  • Den Backofen auf 175 Grad Umluft vorheizen. Zwei Backbleche mit kaltem Wasser abspülen.

  • Die Backoblaten auf den Backblechen verteilen und mit 2 nassen Teelöffeln Teighäufchen daraufsetzen. Die Makronen auf der mittleren Schiene ca. 15 Minuten backen.

  • Nach 10 Backminuten nachsehen, ob die Makronen nicht zu dunkel werden; Schokoladengebäck schmeckt dann nämlich leicht bitter.

  • Die Makronen auf einem Kuchengitter abkühlen lassen.