15% korting* – Het is bijna Moederdag - Voordeelcode: 15MUM

Voorwaarden

*Uw korting van 15% is slechts eenmalig geldig bij een aankoopbedrag van minimaal € 39 en een bestelling voor of op 05-05-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de korting te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De korting kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Reissalat

Rezept-Reissalat-Desktop

Zubereitungszeit: 30 Min | Schwierigkeitsgrad: Leicht | Portionen: 1

Zutaten

  • 1 Paprika gelb, rot, grün

  • 100g Cocktailtomaten

  • 30g Erbsen

  • Oliven

  • 1 kl. Zwiebel

  • 1 Knoblauchzehe

  • 8 EL Öl

  • 1 TL Paprikapulver

  • 100g Reis (Langkorn)

  • Salz

  • Kräuter nach Wahl

Benötigte Utensilien

  • Schneidebrett

  • Schneidemesser

  • Topf

  • Pfanne

Zubereitung

  1. Paprika würfeln, Cocktailtomaten halbieren.

  2. Erbsen ca. 2 Min. in einem kleinen Topf mit siedendem Wasser kochen. Unter kaltem Wasser abspülen und gut abtropfen lassen.

  3. Zwiebel und Knoblauch kleinschneiden und fein hacken.

  4. Öl hinzugeben und 10min. garen.

  5. Mit Paprikapulver abschmecken.

  6. Langkornreis kochen und mit Gemüse mischen.

  7. Etwas Salz und die Kräuter hinzugeben.

2 Stunden ziehen lassen und je nach Geschmack nachwürzen.