Ontvang nu € 5 korting* - Voordeelcode: 5MHBE

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 28-04-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

Of ontvang nu € 10 korting* - Voordeelcode: 10MHBE

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 10 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 69 bij een bestelling tot en met 28-04-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Schokohase - ganz einfach selbst herstellen!

Rezept-Schokohase

 Zubereitungszeit: 30 Min. ( + 1h Kühlzeit) | Schwierigkeitsgrad: Schwierig | Portionen: 1

Zutaten

  • 1 Tafel Deiner Lieblingsschokolade

  • nach Wunsch individuelle Materialien zum Verzieren z.B. Zuckerperlen, Nüsse

  • 3D-Schokohasen-Form

  • Wasserbad-Topf oder Alternative zum Schokolade

Benötigte Utensilien

  • Topf

  • 3D-Schokohasen-Form

  • Klammern

Zubereitung

  • Schokolade im Wasserbad-Topf schmelzen.

  • Die beide inneren Wände der Form mit geschmolzener Schokolade bestreichen. Dabei ggf. individuelle Verzierungen vornehmen.

  • Formhälften schließen und mit Klammern fixieren.

  • Die Form zur Hälfte befüllen und ein paar Minuten drehen, sodass sich die Schokolade überall schön gleichmäßig verteilt.

  • Für einige Stunden kalt stellen.

  • Den erkalteten Hasen aus der Form entnehmen. Fertig ist der selbstgemachte Schokohase!

TIPP: Verschenke Deinen individuell verzierten Schokohasen zu Ostern.