Ontvang nu € 5 korting* - Voordeelcode: 5MHBE

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 28-04-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

Of ontvang nu € 10 korting* - Voordeelcode: 10MHBE

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 10 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 69 bij een bestelling tot en met 28-04-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Spargel-Quiche

Rezept-Spargel-Quiche

 Zubereitungszeit: 2,5 h | Schwierigkeitsgrad: Mittel | Portionen: 6

Zutaten

Für den Boden:

  • 250 g Mehl

  • 125 g Butter

  • 1 Prise Salz

  • 1 Ei

Für die Füllung:

  • 500 g weißer Spargel

  • 200 g Spinat

  • 4 Eier

  • 200 ml Sahne

  • 75 ml Milch

  • 2 EL gehackte Petersilie

  • 100 g Parmesan, (fein gerieben)

  • Zucker, Salz & Pfeffer

Benötigte Utensilien

  • Sparschäler

  • Backform

  • Schüssel

  • Teigroller

  • Schneidebrett

  • Schneidemesser

Zubereitung

  1. Für den Teig: Mehl mit Butter (zimmerwarm), 1 Prise Salz und 1 Ei mit einem Knethaken verkneten. Teig in Frischhaltefolie gewickelt 1 Stunde kalt stellen.

  2. Den weißen Spargel schälen. Die Enden abschneiden und die Spargelstangen quer halbieren.

  3. Den Spargel mit Zucker und Salz bei mittlerer Hitze 7-9 Minuten garen. Backofen auf 180 Grad (Umluft: 160 Grad) vorheizen.

  4. Den Teig mit etwas Mehl ausrollen und die Form mit dem Teig auslegen. Einen ca. 5 cm hohen Rand hochziehen.

  5. Boden mit einer Gabel einstechen. Spargel und Spinat in die Form geben.

  6. Sahne mit Milch und Eiern verrühren. Petersilie und Parmesan einrühren, mit Salz und Pfeffer würzen.

  7. Sahne-Mix über den Spargel und den Spinat gießen. Ca. 40 Min. backen.

TIPP: Im Spargeltopf wird der Spargel schonend gedämpft und schmeckt besser!