Ontvang nu €5 korting* - Voordeelcode: MH245

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 26-05-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Nieuwsbrief aanmelden

15 % welkomstkorting. Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Profiteer nu van voordelen

  • Exclusieve acties

  • Vroegtijdig toegang tot nieuwe artikelen

  • Inspiratie en trends

  • Persoonlijk verjaardagscadeau

* Ja, ik wil graag op de hoogte blijven van actuele trends, koopjes, acties, nieuwe artikelen, enquêtes en product- en shopbeoordelingen van Walz Leben & Wohnen GmbH. Ik heb de informatie over de gegevensbescherming gelezen en ga daarmee akkoord. Ik bevestig dat ik 16 jaar of ouder ben. (Herroepen/afmelden is op elk moment mogelijk.).

Naar onze privacy-informatie.

¹ Uw 15% welkomstkorting is slechts eenmalig geldig vanaf een aankoopwaarde van € 25 en tot 10 dagen na uw aanmelding. De voordeelcode wordt u per e-mail toegestuurd. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de korting te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De korting kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.