Ontvang nu €5 korting* - Voordeelcode: MH245

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 26-05-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Badkamerdecoratie

15 artikel(en)
Sorteren op

Baddecoratie - Koopgids

Welke soorten baddecoratie zijn er?

Gelukkig zijn de tijden waarin de badkamer slechts een functionele natte cel was al lang voorbij. Vandaag de dag staat comfort in de badkamer hoog in het vaandel, en om dat te bereiken, kunt u de badkamer gezellig inrichten. Met de juiste baddecoratie geeft u de ruimte karakter en een persoonlijke touch. Daarvoor zijn verschillende soorten baddecoratie beschikbaar. Tot de populairste decoratieve objecten behoren:

Badsets

Als alternatief voor de klassieke badmat zorgen vrolijk gekleurde badsets met verschillende kleuren en motieven voor een goed humeur tijdens het douchen. Laat u bijvoorbeeld betoveren door een onderwaterwereld of ontspan met schelpen en meer.

Badkamerklokken

Vooral 's ochtends moet het meestal snel gaan in de badkamer. Een decoratieve badkamerklok geeft niet alleen de tijd aan, maar kan ook bijdragen aan de sfeer. Afhankelijk van uw persoonlijke smaak kan de klok modern, rustiek, neutraal of retro zijn.

Manden, cosmetica- en badboxen

De handige doosjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en vormen en bieden voldoende ruimte voor handdoeken, badaccessoires, cosmetica en andere benodigdheden die u in de badkamer vindt. Ze maken de badkamer meteen een stuk opgeruimder, wat het comfort verhoogt.

Kleine accessoires & decoratieartikelen

Net als in alle andere kamers zijn ook in de badkamer kleine accessoires en decoratieartikelen de kers op de taart. Zet bijvoorbeeld visuele accenten met tegelstickers, bad- en toiletstickers of richt uw badkamer maritiem in met schelpen en andere zeefiguren en -motieven.

Natuurlijk kunnen ook praktische voorwerpen uit de badkameraccessoires, zoals tandenborstelbekers of cosmetische emmers, door een bijzonder ontwerp of een contrasterende kleur een decoratieve functie vervullen.

Tip: Planten die geen problemen hebben met de lichtomstandigheden en de hoge luchtvochtigheid, zien er niet alleen mooi uit, maar zorgen ook voor een goed binnenklimaat.