Ontvang nu €5 korting** - Voordeelcode: MH245

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 23-06-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Kamerparfum

2 artikel(en)
Sorteren op

Geuren - Voor een aangenaam gevoel met uw favoriete geur

Geuren spelen een belangrijke rol in ons leven. Vooral op plaatsen waar het heerlijk ruikt, brengen we graag tijd door. Vaak zijn het de geuren van planten en bloemen die ons betoveren. Maar ook fruit of een frisse zeewind hebben hun eigen unieke geur die we associëren met onze belevingswereld. Stap in de prachtige wereld van geuren met Huis & Comfort.

Zelfs als een geur niet direct invloed heeft op de klimatologische omstandigheden in de kamer, kan hij toch bijdragen aan een gevoel van een goede luchtkwaliteit.

Daarom hebben we voor u een goede selectie verschillende geurcreaties in onze winkel samengesteld die u snel en eenvoudig online kunt kopen. Misschien heeft u nog enkele vragen die we graag voor u beantwoorden.