Ontvang nu €5 korting** - Voordeelcode: MH245

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 23-06-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Kerstdecoraties

65 artikel(en)
Sorteren op

U hebt 40 van 65 artikelen bekeken.

Koopgids - Kerstversiering

Hoe kies ik de juiste kleur voor mijn Advents- en kerstversiering?

De juiste kleur kiezen voor de Advents- en kerstversiering is helemaal niet zo moeilijk. Richt u gewoon op uw inrichtingsstijl en de kleuren van uw meubels. In ruimtes met een eerder rustieke inrichting of kamers met houten meubels in voornamelijk donkere, warme aardetinten zien de klassieke kerstkleuren rood, crème of goud er chic uit. Wie van de Scandinavische stijl houdt, kan daarentegen beter kiezen voor lichtere kleuren zoals wit, blauw of groen. Modern ingerichte ruimtes kunnen zowel pastelkleuren als diepe kleuren in gemengde tinten zoals roze of zwart, limoen, turquoise, petrol, maar natuurlijk ook witte of zwarte kerstversiering verdragen.

Uiteindelijk is de keuze van kleuren een kwestie van persoonlijke smaak, dus de gouden regel is: wat u mooi vindt, is toegestaan. Voor een harmonieuze totaalindruk is het echter aanbevolen om binnen één kleur of kleurencombinatie te blijven.