Ontvang nu €5 korting* - Voordeelcode: MH245

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 26-05-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Opbergboxen

18 artikel(en)
Sorteren op

Aankoopadvies - Opbergdozen

Waar moet je op letten bij de aankoop van opbergdozen?

Orde is het halve leven, zo luidt het gezegde, maar mooie opbergdozen zijn niet alleen praktische hulpmiddelen om orde te scheppen, ze dienen ook een decoratief doel. Gezien de verscheidenheid aan verschillende dozen is de keuze echter niet altijd eenvoudig. Daarom kunnen de volgende overwegingen met betrekking tot de productkenmerken nuttig zijn:

Bij de grootte (meestal aangegeven in liters) moet je vooral rekening houden met de plaats waar je de doos wilt neerzetten. Als deze in een open rek moet staan, kun je het beste de hoogte van de rekplanken als leidraad nemen. Hier zijn ook zogenaamde ladecontainers handig, die je eenvoudig in de rekken kunt schuiven en als een normale lade kunt gebruiken. Als je een doos voor het bureau of de lade zoekt, moet deze zo plat mogelijk zijn. In de kinderkamer mag deze gerust wat groter zijn, mits er voldoende ruimte is, omdat hier meestal genoeg speelgoed en andere kleine items moeten worden opgeborgen.

Ook in de vorm zijn er verschillen, want lang niet elke opbergdoos is vierkant of rechthoekig. Er zijn ronde en ovale modellen die je bijvoorbeeld op de commode kunt plaatsen, en dozen die aan een haak als een tas kunnen worden opgehangen. Deze laatste zijn echte ruimtewonders, omdat ze praktisch geen plaats innemen, maar vaak voldoende ruimte bieden om spullen op te bergen.

Opbergdozen verschillen niet alleen in grootte of vorm, maar zijn ook gemaakt van verschillende materialen. De keuze voor het materiaal is enerzijds een kwestie van smaak. Je moet het materiaal echter ook laten afhangen van wat je in de doos wilt bewaren. Afhankelijk van wat het is, kan een doos met deksel ook zinvol zijn om deze luchtdicht af te sluiten.