Ontvang nu €5 korting* - Voordeelcode: MH245

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 26-05-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Geniale snij-accessoires

39 artikel(en)
Sorteren op

Snij- & Schilgereedschap - Veelgestelde vragen

Welk snij- & schilgereedschap is geschikt voor welke soorten voedsel?

Het schillen en snijden van ingrediënten is voor velen een van de minder geliefde taken bij het koken. Om deze taak te vergemakkelijken, zijn er verschillende soorten snij- en schilgereedschap beschikbaar. Ze verschillen voornamelijk in hun werking, maar ook in hun grootte en vorm.

De meest gebruikte snij- en schilgereedschappen zijn groentesnijders, dunschillers en snijplanken. Ze zijn geschikt - afhankelijk van hun vorm - voor het snijden van verschillende soorten voedsel. Daarnaast zijn er ook speciale snijgereedschappen, zoals de eiersnijder, waarmee hardgekookte eieren snel en schoon in gelijkmatige plakjes kunnen worden gesneden. Of de taartbodemverdeler, waarmee taartbodems eenvoudig horizontaal in gelijke lagen kunnen worden verdeeld.

Als alternatief voor messen hebben dunschillers zich gevestigd als handig hulpmiddel voor het schillen. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken op fruit en groenten en hebben als voordeel dat ze de schil heel dun verwijderen, waardoor de vitamines direct onder de schil behouden blijven.