Ontvang nu €5 korting** - Voordeelcode: MH245

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 23-06-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Strijkplankhoezen

3 artikel(en)
Sorteren op

Aankoopgids - Strijkplankhoezen

Strijkplankhoezen voor de beste strijkresultaten

Laat me beginnen meteen te zeggen: Niet alle strijkplankhoezen zijn gelijk. De verschillen in strijkplankhoezen zijn niet alleen te zien in het ontwerp, maar vooral in de details. Deze details omvatten de maat, de manier waarop de hoes aan de strijkplank wordt bevestigd, evenals de materiaalsamenstelling en de kwaliteit.

Hier zult u ontdekken welke soorten strijkplankhoezen beschikbaar zijn en welke hoes het beste bij uw strijkplank past. Naast een goede strijkijzer heeft de strijkplankhoes een belangrijke functie bij het gemakkelijk strijken en kan het de klus aanzienlijk vereenvoudigen.