Ontvang nu €5 korting* - Voordeelcode: MH245

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 26-05-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Wandklokken

12 artikel(en)
Sorteren op

Koopgids – Wandklokken

Welke wandklokken zijn geluidloos?

Afhankelijk van de kamer waarin de wandklok hangt, kan het getik ervan zeer onaangenaam zijn. Vooral in kamers zoals de slaap- of werkkamer, waar zelfs zachte geluiden de rust of concentratie verstoren, verlangen veel mensen naar een klokmodel dat betrouwbaar, maar volledig geruisloos de tijd weergeeft. Dat is precies wat klokken met een kwartsuurwerk doen, die voor de tijdweergave een synchroonmotor gebruiken. Hierbij bewegen de wijzers continu in de zogenaamde "zwevende seconde". Dit betekent dat de secondewijzer niet in afzonderlijke (meestal luide) stappen tikt, die we als klokgeluid waarnemen, maar geleidelijk.

Degenen die zeer gevoelig zijn voor geluid, zouden daarom moeten kiezen voor een kwarts-wandklok, die in verschillende varianten verkrijgbaar is. Een radiogestuurde klok werkt bijzonder nauwkeurig, aangezien deze - zoals de naam al doet vermoeden - het juiste tijdsignaal via de radio ontvangt en daarom altijd de exacte tijd weergeeft - onmisbaar bijvoorbeeld in kantoren en werkruimtes.