Ontvang nu €5 korting** - Voordeelcode: MH245

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 23-06-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Toiletborstels & wc-garnituren

20 artikel(en)
Sorteren op

Welke soorten toiletborstelsets zijn er?

Toiletborstelsets mogen niet ontbreken in een badkamer of gastentoilet. Voor de hygiënische reiniging van het toilet is een toiletborstel onmisbaar. Samen met de houder behoren ze tot de belangrijkste toiletonderdelen. Afhankelijk van het merk en het model zijn er zeer verschillende uitvoeringen. Terwijl sommige fabrikanten de toiletborstel met houder als toiletborstelset beschouwen, omvat bij andere fabrikanten ook een toiletrolhouder de set. Deze kan geïntegreerd zijn in de borstelhouder (toiletbutler) of als een afzonderlijk stuk in de set worden meegeleverd.

Er zijn ook toiletborstelsets met en zonder deksel. Het deksel bedekt het zicht op de borstel, maar zorgt er tegelijkertijd voor dat het water in de houder niet zo snel verdampt. Daarnaast verschillen toiletborstelsets in de manier van bevestiging: de meeste modellen worden eenvoudig naast het toilet geplaatst, maar er zijn ook ophangbeugels. Deze vergemakkelijken het schoonmaken van de vloer, omdat ze niet opgetild hoeven te worden. Aan de andere kant moeten er voor de wandbevestiging wel gaten in de muur (tegels) worden geboord.