Hotline 03/710.82.22

Koop op Rekening

Veilig winkelen (SSL)

ContactCatalogus aanvragenDirect uit de catalogus bestellen Français
Menu

U heeft nog geen artikel toegevoegd

Verzendkosten
0,00 €
Totaal  Incl. BTW.
0,00 €

*U ontvangt de tegoedbon voor de verzendkosten vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 35 eenmalig bij een bestelling tot en met 06-06-2023. Vrachtkosten zijn hiervan uitgezonderd. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen.

Geniale bakspullen (43 items)

Meer weergeven

Bakspullen voor lekkernijen zoals van de banketbakker


Bijna iedereen heeft wel een eenvoudig cakeblik, een handmixer en wat koekvormpjes in huis. Maar om thuis brood, cakes of koekjes van zo’n hoge kwaliteit te bakken alsof ze van een echte bakkerij komen…. Daar zijn geniale bakspullen echt voor nodig. En hoe leuk zou het eigenlijk wel niet zijn om gasten met zulke bijzondere lekkernijen te kunnen verrassen?

Welke praktische bakhulpmiddelen zijn er?


De bekendste bakhulpmiddelen zijn al in veel keukens te vinden. Denk bijvoorbeeld aan een bakkwastje, een maatbeker, een keukentimer en een keukenmachine om de ingrediënten van uw cake, taart of brood door elkaar te mixen. Toch zijn er ook veel praktische bakspullen, die bakken en koken veel gemakkelijker en leuker kunnen maken, maar waar de meeste mensen nog nooit van hebben gehoord of er in ieder geval nog nooit over hebben nagedacht er eentje van aan te schaffen. Na vele kwark- en appeltaarten wordt het misschien wel eens tijd voor een bijzondere biscuitaart met een decoratieve fondant laag. Een geniale bakspullen set met een taartsnijder, taartverdeler, spuitzak en spuitmonden komt dan zeer goed van pas.

Welke bakspullen heb ik nodig?


Afhankelijk van wat u wilt bakken, hoe veel u wilt bakken en hoe professioneel u graag wilt bakken kunt u verschillende slimme bakspullen gebruiken. Om zelf pizza te bakken en te beleggen, heeft u bijvoorbeeld een pizzaoven nodig. Voor tulbanden een tulbandmaker en voor wafels een wafelijzer. Neem eens een kijkje tussen het aanbod van Huis & Comfort en laat u hierdoor inspireren. Wist u bijvoorbeeld dat het met de juiste keukenhulpen helemaal niet zo moeilijk is om zelf prachtig gelukte gummybeertjes, makronen of ijshoorntjes op tafel te toveren?

Welke slimme bakspullen maken bakken gemakkelijker?


Bakspullen, slim bakgereedschap en keukengerei gebruiken maakt bakken:

  • Gemakkelijker
  • Effectiever
  • En daardoor vooral ook leuker

We adviseren u om eens bij uzelf na te gaan wat u altijd al eens had willen maken, maar waarvan u dacht dat het echt te ingewikkeld zou zijn. Welke bakset of losse keukenaccessoire zou dit voor u kunnen oplossen? Misschien een kannetje om chocolade te smelten of een ovenrekje om de indeling van uw oven te optimaliseren voor dit specifieke recept?

Waar moet ik op letten bij het kopen van bakspullen?


Bij het aanschaffen van bakspullen in een online winkel is het van belang om goed naar de kwaliteit van het product te kijken. Van welk materiaal is het bakproduct gemaakt? Zo verkopen we veel nuttige bakspullen van roestvrij staal, hoogwaardige platinasilicone en met een antiaanbaklaag.

Let er daarnaast ook goed op of het product een lange levensduur heeft en of het product goed schoon te maken en te houden is. Is het keukengerei bijvoorbeeld wel vaatwasser bestendig?

Inventieve bakspullen van Huis & Comfort


Alle producten uit het assortiment van Huis & Comfort zijn zorgvuldig door ons geselecteerd. Zo staan we altijd garant voor geniale bakhulpmiddelen van een hoogwaardige kwaliteit, die voldoen aan alle eisen voor een modern, efficiënt en comfortabel huishouden.