Ontvang nu €5 korting* - Voordeelcode: MH245

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 26-05-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Uitsteekvormen

8 artikel(en)
Sorteren op

Koekjesvormen: heerlijke koekjes in een handomdraai

Koekjes zijn altijd een genot, niet alleen tijdens de kerstperiode. Met onze koekjesvormen tover je snel en gemakkelijk heerlijke en decoratieve koekjes tevoorschijn. Van de Spitzbuben-uitsteker tot sjablonen voor heerlijke vanillekipferl of smakelijke boterkoekjes, bij ons vind je uitstekers in diverse vormen. Of het nu sterren, kerstbomen, harten of klokken zijn: mooi versierde koekjes trekken de aandacht op elk koffietafel en op elk kerstbord. Omdat het uitsteken met vormpjes kinderspel is, kunnen ook kinderen actief helpen bij het bakken.

Voor unieke koekjes gebruik je 3D-effect-uitstekers. Deze vormen zorgen voor een prachtig driedimensionaal effect op het oppervlak van de koekjes. Ze zijn voorzien van een handgreep om ervoor te zorgen dat je handen schoon blijven.