Hotline 03/710.82.22

Koop op Rekening

Veilig winkelen (SSL)

ContactCatalogus aanvragenDirect uit de catalogus bestellen Français
Menu

U heeft nog geen artikel toegevoegd

Verzendkosten
0,00 €
Totaal  Incl. BTW.
0,00 €

*U ontvangt de tegoedbon voor de verzendkosten vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 eenmalig bij een bestelling tot en met 15-10-2023. Vrachtkosten zijn hiervan uitgezonderd. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen.

Geniale veiligheidsartikelen (8 items)

Meer weergeven

Alles wat u altijd al wilde weten over veiligheidsartikelen


Voor de meeste mensen is thuis een veilige plek. Een plek om weer naar terug te keren na een lange werkdag of zelfs na een mooie vakantie. Maar hoe kunt u ervoor zorgen dat uw thuis in alle opzichten veilig is? Veiligheidsartikelen kunnen u hierbij helpen. Met al een paar geniale, nuttige veiligheidsartikelen kunt u risico’s op ongelukken verminderen, potentieel gevaarlijke bronnen vermijden en maakt u uw dagelijks leven een stukje makkelijker en veiliger.

Welke veiligheidsartikelen zijn er?


Het begrip veiligheid heeft een brede betekenis. Zo valt het voorkomen van ongelukken onder veiligheid, maar ook het veilig opbergen van geld en andere waardevolle items. Voor het voorkomen van ongelukken bestaan praktische veiligheidsartikelen zoals een opstahulp. Voor het opbergen van geld en andere waardevolle spullen bestaan beveiligingsproducten zoals een boeksafe. Ook zijn er vindingrijke veiligheidsartikelen zoals een opvouwbare grijphulp of een hygiënische deuropener. Deze hebben als functie uw dagelijks leven wat makkelijker te maken.

Welke veiligheidsartikelen heeft u nodig?


Welke veiligheidsartikelen of beveiligingsartikelen u nodig heeft, hangt af van uw persoonlijke situatie. Heeft u een aantal waardevolle bezittingen die u graag wilt beschermen? Dan kunnen beveiligingsproducten zoals een vuurvaste documententas een ware uitkomst zijn. Bent u slechter ter been en wilt u incidenten voorkomen? Dan kan een bedgreep om ’s ochtends veilig op te staan een ware hulp zijn. Praktische veiligheidsartikelen, zoals een grijphulp of een LED-nachtlampje, kunnen wij u sowieso aanbevelen. Zo kunt u onnodige risico’s vermijden. Risico’s zoals ’s nachts in het donker lopen waarbij de kans op een val groter is.

Hoe kunt u uw huis veiliger maken?

Hoe u uw huis met veiligheidsartikelen en algemene manieren kunt beveiligen ligt natuurlijk aan uw persoonlijke situatie. Echter zijn er wat algemene voorbeelden om elk huis beter te beveiligen.

  • Gebruik een antislip voor tapijt en vloerkleden. Een ongeluk kan in een klein hoekje zitten en antislip zorgt ervoor dat de kans op een valpartij kleiner wordt.
  • Zet een extra veiligheidsslot op uw ramen en uw deuren. Een raamvergrendeling kan al helpen om de kans op inbraken te verkleinen.
  • Zorg ervoor dat uw huis er bewoond uit ziet. Dit kunt u doen door ’s avonds de lichten aan te laten of een LED-nachtlampje te installeren.
  • Gaat u op vakantie? Laat buren uw post uit de brievenbus halen en uw gordijnen open- en dichtdoen. Ook dit helpt om uw huis er bewoond uit te laten zien.
  • Haal containers en ladders weg. Zo maakt u het inbrekers moeilijker om de hogere verdiepingen van uw huis te bereiken.

Waar moet u op letten bij het kopen van veiligheidsartikelen?


Het belangrijkste aan veiligheidsartikelen is dat ze bij uw huidige woonsituatie passen. Daarnaast is een goede kwaliteit belangrijk. Veel sloten hebben bijvoorbeeld en SKG-keurmerk. Dit keurmerk laat, aan de hand van het aantal sterren, zien hoe goed het slot bestand is tegen inbraakpogingen. Naast sloten, vindt u bij ons ook een grote selectie aan andere veiligheidsartikelen in onze online winkel. Hier koopt of bestelt u onze veiligheidsartikelen makkelijk en snel.