Hotline 03/710.82.22

Koop op Rekening

Veilig winkelen (SSL)

ContactCatalogus aanvragenDirect uit de catalogus bestellen Français
Menu

U heeft nog geen artikel toegevoegd

Verzendkosten
0,00 €
Totaal  Incl. BTW.
0,00 €

*U ontvangt de tegoedbon voor de verzendkosten vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 eenmalig bij een bestelling tot en met 15-10-2023. Vrachtkosten zijn hiervan uitgezonderd. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen.

Veiligheid (45 items)

Meer weergeven

Veiligheidsproducten: de manier om uw huis veiliger te maken


Een ongeluk kan in een klein hoekje zitten. Deze Veiligheidsprodukten kunnen u in uw dagelijks leven bescherming bieden tegen onverwacht gevaar. Ze zorgen ervoor dat u veilig bent in uw eigen huis. Maar welke betrouwbare, beschermende producten zijn er precies? En hoe kunt u deze gebruiken om uw eigen huis veiliger te maken? Wij beantwoorden deze vragen graag voor u.

Welke veiligheidsproducten kunt u kopen?


Er zijn zoveel verschillende veiligheidsproducten als er mensen en woonsituaties zijn. Daarom houden wij het op een paar algemenen categorieën die u kunt kopen:

  • Dagelijkse veiligheidsproducten: dit zijn producten zoals een LED-nachtlampje of een stoeltrapje. Deze producten helpen u uw dagelijks leven veiliger te maken. De kans op ongelukken verkleint.
  • Veiligheidsproducten voor uw meubilair: dit zijn producten zoals antislip-banden, deurstoppers en beschermdoppen. Deze veiligheidsproducten zorgen ervoor dat uw interieur niet beschadigd. Het gebruik van antislip-banden zorgt er ook voor dat de kans dat u over uw vloerkleed struikelt veel kleiner wordt.
  • Veiligheidsproducten voor uw waardevolle spullen: dit zijn producten zoals kluisjes en vuurbestendige documententassen. Deze artikelen zorgen ervoor dat uw waardevolle spullen beschermd zijn. Denk hierbij vooral aan het beschermen van uw paspoort, contant geld, juwelen en familie-erfstukken.

Hoe kunt u uw huis veilig maken?


De beste manier om uw huis veilig(er) te maken, hangt af van uw persoonlijke situatie. Heeft u kinderen rondrennen in uw huis? Dan kan een antislip mat voorkomen dat ze struikelen over het vloerkleed. Bent u slechter ter been? Dan kan een veiligheidsopstapje helpen met bijvoorbeeld makkelijker uit bed stappen.

Er zijn wat algemene manieren om uw huis veiliger te maken:

  • De meeste inbrekers komen door uw voordeur of een raam naar binnen. Door een extra slot of raamvergrendeling hoeft u zich veel minder zorgen te maken dat ze naar binnen kunnen komen.
  • In het geval dat u een tuin heeft, kan door beweging geactiveerde verlichting helpen om inbrekers op afstand te houden. Ook zonder tuin kan dit soort verlichting helpen.
  • U kunt deze lichten dan in de gang plaatsen. Deze verlichting helpt u ook om beter te zien als u ’s nachts naar de badkamer loopt.
  • Vergeet niet uw Wifi-netwerk te beveiligen. Vooral als uw moderne huis smart home-gadgets heeft, kan iemand makkelijk toegang krijgen via het onbeveiligde Wifi-netwerk. U kunt dit voorkomen door een firewall of antivirusbescherming te installeren. Ook het gebruik van een extra sterk wachtwoord is al een goede oplossing.
  • Vermijd schuilplaatsen in uw tuin door bomen en planten te snoeien. U maakt het zo extra lastig voor iemand om ongezien uw tuin binnen te komen. U haalt verder de verleiding tot inbraak weg door dure spullen niet voor het raam of op tafel te laten liggen.

Welke veiligheidsproducten heeft u nodig voor uw huis?


Er zijn, zoals hierboven genoemd, veel betrouwbare veiligheidsproducten. Welke veiligheidsartikelen u precies nodig heeft, hangt natuurlijke van uw persoonlijke situatie en interieur af. Zo kan een grijphulp heel handig zijn als uw hoge kasten heeft. Stoelsokjes helpen met het voorkomen van beschadiging aan uw mooie vloer.

Wat u ook nodig heeft, wij hebben een breed assortiment met verscheidene veiligheidsproducten voor u beschikbaar. Alle bovengenoemde producten kunnen wij u aanbieden in onze online winkel. Koop of bestel deze veiligheidsproducten eenvoudig en snel.