Ontvang nu €5 korting* - Voordeelcode: MH245

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 26-05-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Haarverzorgingsproducten

13 artikel(en)
Sorteren op

Haarverzorgingsproducten - een breed scala voor elk haartype

Mooi en gezond haar is niet alleen belangrijk voor vrouwen, maar ook voor veel mannen. Goede haarverzorging vormt de basis. Regelmatig wassen met een goede shampoo is slechts een deel van de verzorging. Met haarspelden, haarelastiekjes en stijlvolle clips kun je je haar elke dag opnieuw stylen. Visueel gezien is goed verzorgd en gestyled haar absoluut een van de meest aantrekkelijke aspecten van iedereen.

Haarverzorgingsproducten zijn er in overvloed op de markt. Je kunt hoogwaardige shampoos en andere verzorgingsproducten krijgen die zijn afgestemd op jouw haartype. Het aanbod van stylingproducten is ook uitgebreid en omvat bijvoorbeeld:

  • Hoogwaardige borstels

  • Kammen in verschillende varianten

  • Haarklemmen

  • Stijltangen en krultangen

  • Krulspelden