Bestel nu en betaal geen verzendkosten* - Code: 24VKF

Voorwaarden

*U ontvangt de tegoedbon voor de verzendkosten vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 eenmalig bij een bestelling tot en met 18-04-2024. Vrachtkosten zijn hiervan uitgezonderd. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen.

logo

Haarborstels & kammen

8 artikel(en)
Sorteren op

De juiste haarborstel vinden

"Minstens 100 borstelstreken per dag - zo blijft je haar prachtig en glanzend." Deze oude schoonheidsregel is vandaag de dag nog steeds van toepassing. Daarom zou je je haar 's ochtends het beste kunnen borstelen en tegelijkertijd je hoofdhuid voorzichtig en zachtjes masseren. Dit bevordert de bloedcirculatie van de hoofdhuid en de talgproductie. Een vleugje talg en vet legt zich beschermend om elke afzonderlijke haar en creëert een zachte glans. Je haar ziet er fris en gezond uit - en je kapsel zit gewoon beter. Het gebruik van een kam en haarborstel heeft dus overal een positief effect op de haargroei.

Of je nu kort of lang haar hebt, het gebruik van een haarborstel is een waar genot voor je haardos. Let op de kwaliteit van kam en haarborstel en maak ook met zorg je materiaalkeuze. Haarborstels van hoogwaardig natuurlijk hout of duurzame kunststofmix zijn altijd de beste keuze, in tegenstelling tot borstels van metaal, als je het beste voor je haar wilt. Hiermee bescherm je het, krijgt het meer volume en ziet het er gewoon "stralender" uit.