Ontvang nu €5 korting** - Voordeelcode: MH245

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 23-06-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Luchtontvochtigers

14 artikel(en)
Sorteren op

Aankoopadvies - Luchtontvochtigers

Met een luchtontvochtiger kunt u het binnenklimaat beïnvloeden. De luchtvochtigheid in een ruimte heeft aanzienlijke invloed op hoe comfortabel mensen zich voelen. Bovendien beïnvloedt de relatieve luchtvochtigheid ook de efficiëntie van verwarming en koeling. Te hoge luchtvochtigheid resulteert in een bedrukte en onaangename luchtkwaliteit. In extreme gevallen bevordert overmatige luchtvochtigheid schimmelgroei in de woning, met gezondheidsproblemen tot gevolg, en kan zelfs de bouwstructuur aanzienlijk beschadigen.

In het spanningsveld tussen energie-efficiëntie en stookkosten wordt er vooral in de koelere maanden onvoldoende of verkeerd geventileerd, wat de luchtvochtigheid aanzienlijk kan verhogen. Met een hygrometer kunt u de luchtvochtigheid meten. Ideaal ligt deze tussen 40 en 60 procent. Waarden die hier ruim boven liggen, geven aan dat de relatieve luchtvochtigheid in de ruimte te hoog is. In dat geval raden we het gebruik van luchtontvochtigers aan, die u in verschillende uitvoeringen online kunt kopen bij Huis & Comfort.