Ontvang nu €5 korting* - Voordeelcode: MH245

Voorwaarden

*Uw tegoedbon ter waarde van € 5 is slechts eenmalig geldig vanaf een minimaal aankoopbedrag van € 39 bij een bestelling tot en met 26-05-2024. Uitbetaling in contanten is niet mogelijk. De actie is niet overdraagbaar en geldt niet in combinatie met andere acties of bij samenwerkingspartners. De voordeelcode moet bij de bestelling worden vermeld. Wanneer het uiteindelijke aankoopbedrag door herroeping lager is dan het vereiste minimale aankoopbedrag, behouden wij ons het recht voor de tegoedbon te annuleren. In dat geval moet de waarde van niet-geretourneerde artikelen volledig worden betaald. De tegoedbon kan niet worden gebruikt voor reeds geplaatste bestellingen. Cadeaubonnen, boeken en tijdschriften zijn uitgesloten van de actie.

logo

Ventilator- & straalkachels

64 artikel(en)
Sorteren op

U hebt 40 van 64 artikelen bekeken.

Aankoopadvies - Verwarmingsventilatoren

Verwarmingsventilatoren - Behaaglijke warmte precies waar u het wilt

De temperatuur in een ruimte heeft een grote invloed op het binnenklimaat. Vooral in woonruimtes willen mensen graag een comfortabele temperatuur hebben. Verwarmingsventilatoren brengen de gewenste warmte precies waar deze nodig is. Vaak worden deze kleine elektrische verwarmingstoestellen als bijverwarming gebruikt. En zelfs in situaties waar om verschillende redenen geen conventionele verwarming kan worden geïnstalleerd, bieden verwarmingsventilatoren een goede oplossing om met name kleinere ruimtes efficiënt te verwarmen.

We beantwoorden de belangrijkste vragen over verwarmingsventilatoren en laten u zien hoe u eenvoudig, snel en veilig deze apparaten bij "Huis & Comfort" online kunt kopen.